Un proiect de hotărâre care rezolvă problema furnizării apei calde şi căldurii pentru peste 11.000 de cetăţeni din Sectorul 2, prin închirierea de echipamente cu funcţionare pe gaz metan care vor deservi şase puncte termice "deficitare", a fost adoptat de Consiliul Local (CL).

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat că proiectul sprijină peste 11.000 de persoane din zonele "cele mai afectate" din punct de vedere al furnizării agentului termic să aibă apă caldă şi căldură. Edilul a estimat că, din toamnă, aceşti cetăţeni nu se vor mai confrunta cu astfel de probleme, scrie Agerpres.

Hotărârea aprobă încheierea unui protocol de colaborare între autoritatea locală şi Termoenergetica Bucureşti SA pentru implementarea proiectului "Căldură şi apă caldă pentru cetăţenii Sectorului 2".

Conform protocolului, autoritatea locală va finanţa costurile generate de închirierea echipamentelor de către Termoenergetica pentru "îmbunătăţirea confortului termic" al cetăţenilor Sectorului 2 racordaţi la şase puncte termice: Ramuri Tei, 1, 2, 3 şi 4, Cheile Zănoagei, respectiv Luncşoara.

În urma implementării proiectului, soluţia adoptată se poate extinde, cu aprobarea "autorităţilor deliberative competente", şi la alte puncte termice care funcţionează deficitar în sector.

Protocolul intră în vigoare la data semnării de către părţi şi va avea o durată iniţială de de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii cu acordul părţilor consemnat prin act adiţional pe perioade succesive de maxim un an fiecare.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri