Primăria Sectorului 4 pune la dispoziţia posesorilor de autoturisme blocatoare pentru parcările de reşedinţă.

Deţinătorii locurilor de parcare de reşedinţă din Sectorul 4 pot achiziţiona blocatoare automate, într-un mod simplu şi rapid, la preţuri convenabile, cu posibilitatea rezervării acestora în avans. Persoanele interesate de aceste dispozitive trebuie să depună o solicitare în acest sens, prin intermediul registraturii online sau în aplicaţia mobilă "Primăria Sector 4".

După ce aceasta va fi validată, cei interesaţi vor avea posibilitatea să achite o taxă de rezervare a blocatorului, în sumă de 400 de lei, accesând secţiunea dedicată acestei plăţi din interfaţa celor peste 200 de aparate de tip SelfPay existente în centrele comerciale, pieţele şi magazinele de cartier din Sectorul 4.

Diferenţa până la suma totală de 1.239,98 de lei, reprezentând tariful final al blocatorului (compus din preţul de achiziţie, montare şi punere în funcţiune şi costul operaţional, cu TVA inclus), va fi achitată odată cu montarea aparatului. Totodată, din momentul în care a fost achiziţionat, dispozitivul rămâne în proprietatea cumpărătorului, iar pentru o perioadă de 49 de luni va beneficia de garanţie din partea furnizorului.



Acest tip de dispozitiv este unul dintre cele mai performante existente în acest moment pe piaţa de profil, fiind prevăzut cu o carcasă confecţionată dintr-un material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, braţ prevăzut cu cod QR, rezistent la şocuri şi lovituri, echipat cu detector de prezenţă vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă şi acumulator reîncărcabil.

Pentru detalii suplimentare, cei interesaţi pot accesa site-ul oficial al Direcţiei Mobilitate Urbană Sector 4 https://www.mobilitateurbana4.ro/ sau să apeleze numărul de telefon 021.9441.

Sursa foto: Primarie Sector 4

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri