Cu 527 de magazine in Bucuresti, Constanta si Brasov, retailerul Mega Image va deschide in luna aprilie primul magazin din Cluj-Napoca, al doilea oras ca marime dupa Capitala. Magazinul va fi inaugurat in format Mega Image, cu o suprafata de 800-900 de mp, si va fi localizat in centrul comercial Platinia ridicat pe terenul fostei fabrici de bere Ursus. In acest magazin vor lucra 40-50 de angajati.

“Clujul este un oras dinamic, ce beneficiaza de o crestere economica frumoasa, si cel mai important vorbim de un oras in care consumatorii se potrivesc cu ce oferim noi. Aproape am atins nivelul de expansiune in Bucuresti si acest pas este unul firesc, incepem sa ne uitam si in afara Capitalei pentru noi magazine. In mod categoric nu vom ramane cu un singur magazin in Cluj-Napoca anul acesta, ne propunem sa avem o cota adecvata de piata in oras. Nu intotdeauna este un pariu castigator sa deschizi intr-un centru comercial, depinde de cat de succes va fi acel mall, de locatie, ce alti chiriasi sunt. Nici in Bucuresti nu avem multe locatii in mall-uri”, afirma Vassilis Stavrou.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont