"Exista astazi o competitie sanatoasa intre cativa jucatori mari, dar care stiu sa faca lucruri de calitate, ceea ce este un aspect foarte bun pentru piata de spatii de birouri> Pe langa, calitatea activelor aduse in piata de profil, si din partea chiriasilor se observa deja un nivel ridicat de maturitate, in special in ceea ce priveste asteptarile acestora. Nivelul de speculativitate, cunoscut in perioada 2007-2008, este foarte redus acum. Cresterile sunt sanatoase, bazate pe o cerere reala in zona de spatii de birouri. Ceea ce vedem noi in pipeline la nivel de cerere este ca sunt foarte multe constructii care, desi nu sunt terminate, sunt deja inchiriate. Mai mult, nu prea sunt relocari. Avem nume noi printre chiriasi sau expansiuni", spune Florin Furdui (foto).

In opinia sa, din punct de vedere de vedere al atractivitatii, Bucurestiul se afla deja pe un trend ascendent, avand un stoc de spatii de birouri care il depaseste pe cel din Budapesta si Praga. De asemenea, Romania ar beneficia inca de o disponibilitate ridicata de forta de munca educata.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont