Blue Air se muta pe Otopeni

In intervalul 29 septembrie - 12 octombrie 2008 toate zborurile oparatorului low cost autohton, Blue Air, vor fi operate de pe Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni.

Deoarece Aeroportul International Aurel Vlaicu (Bucuresti-Baneasa) va fi inchis pentru efectuarea unor lucrari de intretinere, in intervalul 29 septembrie-12 octombrie, toate cursele companiei Blue Air vor avea ca si punct de plecare cat si de sosire Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni).

Programul zborurilor nu va fi afectat de aceasta modificare iar formalitatile de imbarcare raman neschimbate. Astfel, ghiseele de check-in Blue Air se deschid cu 2 ore inainte de zbor si se inchid cu 40 de minute inainte de ora decolarii. Din ratiuni de siguranta si operationale, nu se vor prelua pasageri pentru imbarcare dupa inchiderea ghiseelor de check-in.

Incepand cu data de 13 octombrie, Blue Air va reincepe operarea de pe Aeroportul International Baneasa – Aurel Vlaicu.

Compania aeriana low-cost Blue Air a inregistrat o cifra de afaceri de peste 175 milioane lei in primul semestru al anului 2008, cu 33% mai mult decat in semestrul I din 2007 si a transportat 425.000 de pasageri.

Fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand 350.000 de calatori au ales sa zboare cu operatorul low-cost, Blue Air a inregistrat o crestere cu 21,5%.

Primul semestru al anului 2008 a fost o perioada de investitii pentru Blue Air, compania incepand recent un amplu proces de innoire a flotei. Din iulie Blue Air opereaza cu un Boeing 737-800 Next Generation si alte doua astfel de aeronave vor intra in flota noastra in urmatoarele luni. Cinci avioane Boeing 737 NG au fost comandate anul acesta si vor intregi flota companiei incepand cu 2013.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri