Fluxul pasagerilor pe aeroportul Baneasa a crescut in decembrie cu 30-40% fata de o luna normala, destinatiile exotice fiind preferate de romani, a declarat directorul general al aeroportului, Stefan Mladin.

"Numarul pasagerilor care au tranzitat aeroportul Baneasa in luna decembrie a anului trecut a fost de aproximativ 170.000 de persoane, comparativ cu alte luni cand se inregistreaza circa 100.000 de persoane" a declarat Stefan Maladin, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, la sfarsitul anului trecut cursele spre destinatiile exotice au fost preferatele romanilor. Acestia au ales ca destinatii tari precum Egipt, Tunisia, Malta, Cipru, dar si chartere spre si dinspre Italia si Spania. In plus, Mladin a mentionat ca "pur si simplu nu aveai loc sa arunci un ac pe terminalul aeroportului in decembrie si inceputul lunii ianuarie".

Aeroportul Baneasa a avut o cifra de afaceri de cinci milioane de euro in primele patru luni din 2008, iar pana la sfarsitul anului trecut estima afaceri de pana la 20 de milioane de euro si un flux de un milion de pasageri, declara in iunie agentiei NewsIn directorul general al aeroportului Stefan Mladin.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Hotelurile au pierdut aproximativ 240 de milioane de euro în 3 luni
Setari Cookie-uri