"Sper ca imnul sa placa romanilor. Noi il vom promova la toate targurile de turism si speram sa placa si stainilor", a spus Elena Udrea, care a precizat ca banii necesari realizarii, aproximativ 10.000 de euro, au provenit din donatie, scrie NewsIn.

Imbracata intr-o tinuta eleganta, sefa de la turism a asistat pe plaja la intregul spectacol, care s-a terminat la ora 24.30 cu un foc de artificii.
Spectacolul de vineri noapte, de la Mamaia, a atras mii de turisti. La eveniment au fost prezente si fiica presedintelui Elena Basescu, ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.
Turistii aflati in aceste zile pe litoral au de ales intre circa 40 de concerte, organizate in majoritatea statiunilor.

Sambata va avea loc o defilare a masinilor de epoca, pe traseul Mamaia – Cazino – Constanta. Masinile vor fi expuse in timpul zilei in zona Cazino Mamaia si in zona Salii Sporturilor. Seara se incheie cu un concert house, pe plaja Cazino din Mamaia, si cu miniconcerte sustinute de Crush si Alexandra Ungureanu, Blaxxy Girls, Alex si Morandi.

Una dintre principalele atractii se anunta a fi demonstratia pe care pilotul de Formula 1, David Coulthard, o va face, la bordul unui monopost, in Constanta. Acesta a ajuns in Constanta pe 1 mai, iar evenimentul va avea loc sambata, incepand cu ora 14.00, pe bulevardul Mamaia.

Monopostul F1 Red Bull Racing va rula pe o distanta de 1.200 de metri. Startul se va da in rondul de vizavi de Hotel Rex, iar finish-ul va fi in zona trecerii de pietoni din zona parcarii Cazino. In intervalul orar 11:00 – 16:00, sambata, 2 mai, circulatia pe acest tronson va fi inchisa.
Autoritatile mizeaza, in aceste zile, pe prezenta a peste 20.000 de turisti pe litoral.