Evenimentul zilei

Evenimentul zileiAzi se implinesc 34 de ani de la producerea ultimului mare cutremur in Romania, scrie Evenimentul zilei pe prima pagina. Seismul din 4 martie 1977 a provocat moartea a peste 1.570 de persoane si daramarea a 31 de cladiri in Bucuresti: trei imobile nou-construite si 28 vechi, datand din perioada interbelica.

Romania libera

Romania liberaCine construieste "mica Viena" in Centrul Istoric, scrie Romania libera pe prima pagina. Multi dintre carciumarii care au deschis localuri in Centrul Vechi al Bucurestiului au calatorit prin Europa, s-au intors vrajiti de civilizatie si au hotarat sa construiasca aici un coltisor de Occident.Am mers din poarta-n poarta si am aflat cum si-a pus fiecare fanteziile in aplicare.

Adevarul

AdevarulCodul Muncii, un pas urias spre capitalism, titreaza Adevarul pe prima pagina. Dupa 21 de ani de legislatie a muncii de inspiratie socialista, Romania este pe punctul de a avea un act normativ care sa sustina piata libera. „Adevarul“ sprijina initiativa Executivului de a schimba legea care reglementeaza piata muncii.

Financiarul

FinanciarulVremea favorabila - singura „masura“ anticriza cu efecte in economie, scrie Financiarul pe prima pagina. Cea mai eficienta masura anticriza din 2010 a fost data de conditiile pedoclimatice care au favo­rizat productii agricole bune, cresterea cea mai ma­re din agricultura, silvicultura si piscicultura (+6%) determinand, in buna parte, contractia de doar 1,3% a PIB-ului din anul trecut.

Curierul National

Curierul NationalPunem doar maruntis in pensiile private, titreaza Curierul National pe prima pagina. Dupa aproape trei ani de contributii, jumatate dintre participantii la Pilonul II au in cont mai putin de 500 de lei, media fiind de 835 de lei.