Adevarul

AdevarulAdevarul scrie ca fostii parlamentari sunt indignati ca nu mai beneficiaza de privilegiile pe care si le-au votat singuri. "Ramas cu 1.414 lei din 5.596 de lei, fostul senator Ilie Platica-Vidovici spune ca va da statul in judecata"

Curierul National

Curierul NationalSub titlul: "Tinerii afaceristi nu au nicio sansa", Curierul National scrie despre perspectivele fiscale, financiare si sociale pe care le au tinerii intreprinzatori aflati la inceput de drum intr-o afacere.

Romania Libera

Romania LiberaRomania Libera, pe prima pagina: "Cei mai multi dintre inspectorii scolari din Romania - multi dintre ei numiti politic - au scapat de reducerile salariale de 25% pe care le-au resimtit ceilalti profesori. Exact in perioada in care Guvernul a anutat masurile de austeritate, inspectorii scolari si-au acordat intre ei gradatii de merit care au facut ca lefurile lor sa suporte de la 1 iulie doar reduceri de aproximativ 10 %.

Financiarul

FinanciarulMaterialul central din Financiarul se concentreaza in jurul scaderilor din diverse domenii importante ale economiei: "datele statistice releva faptul ca trimestrul al treilea a debutat dezastruos, cu scaderi in aproape toate sectoarele de activitate. Constructiile, care reprezentau motorul cresterii economice, sunt aproape de colaps, la fel ca si productia industriala", informeaza cotidianul economic.