Black Friday 2014 se anunta a fi cu cel putin 50% mai mare decat evenimentul de anul trecut, tabletele, telefoanele si televizoarele fiind, in mod clar, in topul cautarilor romanilor. eMag va pune spre vanzare, de exemplu, iPad Mini la 699 de lei.

Oferta Domo de Black Friday

Pe langa acest produs, tot eMag pune la bataie, conform lui Cristian Manafu care citeaza “surse sigure”(cel mai probabil chiar eMag – n.r.), televizor 4K la 1.999 lei, consola PS4 la 999 lei si Samsung Gear Fit la 299 lei. Compania va vinde, de asemenea, iPhone 5S la 1.499 de lei, o reducere substantiala fata de pretul „de raft”.

Ieri, Wall-Street.ro a facut publica in premiera parte din oferta Flanco de Black Friday – televizoare de Black Friday sub 1.000 de lei, tablete sub 300 de lei.

Domo a „scapat” de asemenea ofertele de Black Friday – vezi atasament -; printre produsele ieftine se numara un televizor Samsung cu diagonala de 101 cm, redus cu 25% pana la 1499 lei. Tot Domo ofera monitoare incepand cu pretul de 599 lei (61 cm) pana la 999 lei. In ceea ce priveste telefoane si tablete de Black Friday, Domo, similar cu alti retaileri, ofera reduceri substantiale in special la branduri autohtone, dar si Samsung, Sony sau LG.

Altex, cel mai mare retailer electroIT din Romania, are o oferta bogata in televizoare, telefoane, laptop-uri si alte gadget-uri de Black Friday. Poti consulta aici oferta de Black Friday 2014 a Altex.Cele mai ieftine televizoare sunt cele Phillips, acestea incepand cu pretul de 599 de lei – diagonala de 56 de cm. Laptop-urile pornesc de la pretul de 999 lei, insa cu procesor slab, Celeron, si urca pana la 3149 de lei in cazul unei tablete PC Lenovo Yoga 2.

Wall-Street.ro a listat de-a lungul ultimelor zile multiple reduceri ale jucatorilor din piata – evoMAG.ro, CEL.ro, PCGarage.ro, Elefant.ro, F64.ro dar si Mobexpert, Ivatherm.ro, Libris.ro, WatchShop.ro, EuroGsm, FloriDeLux.ro vor avea, incepand chiar din noaptea aceasta, reduceri consistente la multe game de produse.

Wall-Street.ro va realiza maine o editie speciala a Black Friday-ului, redactorii cotidianului urmand a urmari indeaproape evolutia vanzarilor retailerilor dar si reportaje din cadrul companiile implicate in aceasta „sarbatoare a reducerilor”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri