Skoda Octavia a fost aleasa drept cea mai buna masina straina din Germania. Cea mai noua generatie Skoda Octavia a fost desemnata castigatoare in sondajul "Auto Trophy 2005" la categoria "cel mai bun import", pe cea mai pretentioasa piata auto din Europa.

"Auto Trophy" este decernat anual de prestigioasa publicatie "Auto Zeitung". Anul acesta, peste 90.700 de cititori ai revistei - editata de casa germana Bauer - au votat pentru cea mai buna masina dintre cele 372 de automobile - germane si internationale - inscrise in concurs.

Noua Skoda Octavia reprezinta a doua generatie a acestui model de succes care si-a facut aparitia pe piata in 1996. Masina a cucerit o serie de premii internationale de la lansarea ce a avut loc in primavara anului 2004.

Noua generatie Skoda Octavia a fost aleasa masina anului nu numai in Republica Ceha, dar si in Bulgaria, Bosnia-Hertegovina, Finlanda, Lituania, Serbia-Muntenegru, Ucraina si Marea Britania. Skoda Octavia a fot recompensata cu prestigiosul trofeu "Golden Steering Wheel" (n.a. Volanul de Aur) si a primit titlul "Most Beautiful Car in the World" (n.a. Cea mai frumoasa masina din lume), acesta din urma fiind acordat in noiembrie 2004, la Milano, de un juriu international, format din arhitecti, critici si artisti. In Republica Ceha, Octavia a castigat concursul "Most Beautiful Car of the Year 2005" (n.a. Cea mai frumoasa masina a anului 2005) si a primit "National Design Award" (n.a. Premiul National pentru Design), in timp ce, in Anglia, a fost desemnata "Family Car of the Year 2005" (n.a. Masina de familie a anului 2005).

Dupa ce a castiga etapa nationala din Cehia la sondajul "Auto 1", noua Skoda Octavia a incheiat pe locul al doilea in clasamentul european al prestigioasei competitii "Auto 1" si a castigat detasat intrecerea in categoria voturilor acordate de ingineri.

La 1 noiembrie 2005, noua Skoda Octavia a fost masina cu numarul 5.000.000 in productia Skoda Auto de cand marca a fost cumparata de Volkswagen Group in 1991. Mai bine de 1.350.000 de automobile Octavia - din prima si din a doua generatie - au fost fabricate cu incepere din 1996, ceea ce plaseaza aceasta masina printre cele mai de succes modele ale marcii in istoria de peste 100 de ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri