Ministerul Economiei a acceptat vineri ofertele firmelor de headhunting Spencer Stuart si Egon Zehnder pentru participarea la licitatia de selectare a managementului la companiile de stat aflate in subordinea institutiei, au declarat pentru Mediafax surse din minister.
"Am primit trei oferte, de la Spencer Stuart si Egon Zehnder, doua dintre cele mai mari firme de profil din lume, si de la firma Boyden, pe care insa nu am putut-o accepta pentru ca au trimis-o cu intarziere. Acum se deschid ofertele, iar analiza lor este estimata sa dureze pana saptamna viitoare", au precizat sursele.

Intr-o prima etapa, vor fi numiti noi manageri la Oltchim, Hidroelectrica, Electrica Furnizare si Romarm.

Ministerul Economiei a prelungit pana vineri perioada in care firmele de recrutare vor putea depune oferte pentru participarea la licitatia de selectare a directorilor generali pentru aceste patru companii si a scazut totodata plafonul privind cifra de afaceri a ofertantilor.

Termenul initial pana la care firmele de recrutare puteau prezenta ofertele fusese stabilit pentru 23 decembrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri