Cel putin trei oameni au murit si alti 20 au fost raniti cand o masina a lovit in plin pietonii dintr-o zona comerciala aglomerata din centrul Melbourne, relateaza CNN.

Unii dintre raniti sunt in stare grava, a anuntat Serviciul de Ambulanta. Stuart Bateson, purtator de cuvant al Politiei din statul Victoria, a anuntat ca un barbat “a intrat in mod intentionat in pietoni” in jurul orei locale 14, vineri dupa-amiaza, conform News.ro.

“Credem ca are legatura cu o injunghiere anterioara”, a spus el, adaugand ca Politia nu ancheteaza incidentul ca pe un incident terorist. Bateson a dat asigurari ca nu mai exista pericole la adresa publicului, dar a indemnat lumea sa evite deocamdata zona.

“Era atat de mult zgomot si haos, apoi, brusc, politie peste tot si trupuri intinse peste tot pe jos”, a povestit un martor Martori au spus ca au auzit focuri de arma inainte ca barbatul sa fie arestat, dar informatia nu a fost confirmata.

Sursa foto: Showface | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri