Links Associates, unul dintre principalii jucatori pe piata locala de public affairs si relatii publice, isi lanseaza divizie de online, aceasta urmand sa asigure comunicarea online pentru clientii companiei.

Divizia de online Links Share va fi condusa de Oana Dobre Dimofte (foto stanga), fosta jurnalista, specializata in politica interna si zone de conflict.

Lansarea Links Share a venit in contextul in care Links Associates este cunoscuta in primul rand pentru serviciile sale de public affairs, comunicare de criza si comunicare corporate, iar managementul isi doreste sa se extinda in sectorul de consumer.

“Intr-o lume in care credibilitatea si notorietatea companiilor si a brandurilor nu se mai construiesc prin numarul de aparitii sau prin suporteri faimosi, ci prin interactiunea directa cu consumatorul, share-ul, tweeturile, upload-urile si post-urile sunt noile instrumente ale comunicatorilor. Ele sterg granita dintre companii si clientii lor, punandu-i in dialog direct. Noua noastra divizie, Links Share, ajuta companiile ca acest dialog sa fie unul cat mai eficient si constructiv”, a afirmat Corina Vintan (foto dreapta), CEO al Links Associates.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri