Bogdan Pirvu, fostul CEO al producatorului de materiale de constructii AdePlast, unul dintre cei mai mari jucatori specializati in productia de adezivi, mortare uscate, polistiren, dar si vopsele la nivel local, sustine ca plecarea sa de la conducerea operatiunilor companiei conduse de catre antreprenorul Marcel Barbut ii ofera acestuia noi orizonturi, in ciuda faptului ca plecarea a avut loc la mai putin de un an de la numirea sa in pozitia de conducere.

“A fost o decizie luata de comun acord. Dupa mai bine de trei ani petrecuti in companie s-a ajuns la un moment in care am simtit ca nu mai exista chimie, in asa fel incat planurile mele sa nu coincida cu viziunea conducerii. (…) In momentul de fata analizez oportunitatile si imi doresc sa continui tot in domeniu. Este o piata pe care o cunosc foarte bine”, a declarat Bogdan Pirvu pentru wall-street.ro.

Bogdan Pirvu sustine ca AdePlast trece printr-o perioada de schimbari, asta in conditiile in care fiii omului de afaceri Marcel Barbut preiau responsabilitati tot mai mari in cadrul companiei.

Pirvu a anuntat ca isi va incheia mandatul, asta dupa ce in luna martie a anului trecut, Marcel Barbut, proprietarul producatorului de materiale de constructii, anunta ca va pune conducerea business-ului pe mainile sale.

Bogdan Pirvu a anuntat printr-un mesaj trimis partenerilor ca isi va incheia mandatul la conducerea business-ului AdePlast.

“Mandatul meu la conducerea companiei AdePlast se incheie aici. Conducerea executiva va fi preluata de catre domnul Marcel Barbut, care este si Presedinte al Consiliului de Administratie”, a declarat Bogdan Pirvu.

Bogdan Pirvu, fost director al diviziei de Vopsele si Tencuieli din cadrul companiei, a fost numit in luna martie a anului trecut in functia de CEO al AdePlast. Este licentiat in Managementul Intreprinderilor si are background in vanzari, dar si in zona de management.

Principalii concurenti ai AdePlast la nivel local sunt Henkel (Ceresit), Baumit sau Duraziv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri