Q&A: Ce aduce toamna in online-ul romanesc


Cu un peisaj promitator in prima jumatate a acestui an, reprezentantii mediului online din Romania privesc acum catre lunile care au mai ramas pana la finalul lui 2010 si afirma la unison ca va fi o perioada efervestecenta, dar interesanta, in timpul careia in mod sigur nu vor avea timp sa se plictiseasca.

3 3. La ce ne putem astepta din toamna?

Cristian Costache head of digital, Aegis Media
Parerea mea este ca a doua jumatate a anului va fi cel putin la fel de interesanta ca prima. In toamna se contureaza deja cateva campanii mari.
Laurentiu Pop deputy managing director, Httpool Romania
Ca si pana acum vom vedea advertiseri care vor dori sa se afirme pe online cladind caramida cu caramida baza de la care vor creste spectaculos in urmatorii 2-3 ani, advertiseri care vor dori sa foloseasca mediul cu cele mai mici pierderi si cele mai rapide si usor masurabile rezultate si acei advertiseri care se vor vedea nevoiti sa se dea inapoi cativa pasi si sa astepte.
Calin Rotarus managing director, ARBOinteractive
Ma astept la vesti interesante din zona achizitiilor si consolidarilor.
Laurentiu Dumitrescu managing partner, Digital Star
Nu cred ca pana la finalul anului vom avea parte de schimbari dramatice in acest mediu, astfel ca va continua trendul de la inceputul anului: vom vedea mai multa eficienta si optimizare a bugetelor online si va creste atentia acordata retelelor sociale.
Mihai Seceleanu managing director, Internetcorp
Depinde foarte mult de scaderea consumului in Romania si de impactul cresterii TVA-ului in acest sens.
Irina Morosanu business affairs manager, F5
E greu de spus cum va arata toamna. Sunt clienti care sunt optimisti si nu au anuntat scaderi de bugere, altii care sunt mai consevatori (depinde foarte mult si de business-ul in care activeaza). La modul general, ma astept ca piata sa fie undeva la nivelul anului trecut, in cel mai bun caz sa avem o usoara crestere de 5 pana la maximum 10 procente fata de 2009.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
Setari Cookie-uri