Adrian Stanciu, CEO al Smartree - statiunea Bellagio

Adrian Stanciu, CEO al Smartree - statiunea BellagioEl ne-a povestit despre destinatia preferata de vacanta, statiunea Bellagio, din nordul Italiei. Aflata pe lacul Como, in nordul Italiei, statiunea se afla la 45 de minute de orasul Milano, de unde se ajunge foarte usor. Lacul este situat intr-o depresiune inconjurata de munti, asa ca peisajul este unul absolut superb, datorita combinatiei intre munte, lacuri si vegetatie.

"Acolo am gasit amestecul perfect intre o clima calda aproape mediteraneeana, lacuri racoroase, vegetatie luxurianta tropicala si bunul gust in materie de arhitectura".

Citeste aici mai multe detalii despre Bellagio.

Stephane Barbazan, Novotel Bucharest - Costa Dorada

Stephane Barbazan, Novotel Bucharest - Costa Dorada"Miami Playa din Costa Dorada, Spania, este situata la circa 1 ora si 15 minute de Barcelona. Este locul ideal pentru o vacanta insorita si poate fi combinata cu o scurta sedere in Barcelona", spune Barbazan.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo

Printre cele mai importante aspecte se numara proximitatea, vremea insorita si plajele. De asemenea, un alt motiv ar putea fi mancarea buna.

Citeste mai multe despre Costa Dorada.

Mirela Meita, director general al Chelgate - Havana

Mirela Meita, director general al Chelgate - Havana

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in Havana

1. Pentru ca ai sentimentul ca Ernest Hemingway va cobori dintr-un moment in altul in barul hotelului Ambos Mundos in care a locuit ani de zile; pana si pianistul pare acelasi.
2. Pentru ca poti bea un mohito excelent la Bodeguita del Medio barul in care se spune ca s-a inventat.
3. Pentru ca este ca o intoarcere in timp: masini din anii ʼ40- ʼ50 circuland pe sosele, cladiri cu o arhitectura superba, dar in ruina, parade populare in numele iubitului conducator.

Citeste
aici alte impresii din Havana.

Alexandru Lapusan, fondatorul Zitec - insulele Ciclade

Alexandru Lapusan, fondatorul Zitec - insulele CicladeEl ne-a povestit despre statiunea greceasca Paros din insulele Ciclade si face recomandari pe care nu le gasim intr-un ghid turistic.

"Grecia, insulele Ciclade. Acolo am descoperit ca imi place arhitectura cicladica, dar am gasit si oameni deschisi si ospitalieri, plaje salbatice, munti si taverne adevarate. Am mers pana acolo si cu vaporul, si cu masina, si cu avionul, ba chiar si cu iahtul, si o sa mai merg, deoarece insulele Ciclade reprezinta destinatia ideala pentru mine atunci cand simt nevoia sa ma relaxez", a spus e;.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in acest loc

Daca iti place marea, soarele si cerul, aici este locul unde se imbina perfect toate cele trei. Ca un bonus, locurile sunt incarcate de istorie, iar oamenii deosebit de primitori

Citeste alte impresii aici.

Bogdan Ciocoveanu, Lerida International - desertul Sahara

Bogdan Ciocoveanu, Lerida International - desertul Sahara"In mod clar, prefer tarile exotice, care au resorturi de cinci sau de sase stele, unde serviciile sunt ultra all inclusive. De regula, in apartamentul in care stau exista jacuzzi sau piscina proprie si imi place sa gasesc o sampanie buna in fiecare seara, cand ajung inapoi in camera, iar, in fiecare dimineata, gazdele sa puna flori proaspete la usa. Nu as putea alege intre aceste destinatii, care sunt toate la un nivel inalt de confort. Unul dintre locurile mele favorite este Sahara, unde am fost cazat in cateva resorturi de cinci stele plus – sase stele, in mijlocul desertului, unde gasesti un lux sublim, cum, in Europa, trebuie sa recunosc ca am intalnit foarte rar."

Citeste mai multe impresii aici.

Gregor Aufhauser, director general The Grand - insula Guadelupa

Gregor Aufhauser, director general The Grand - insula GuadelupaGregor Aufhauser, director general al complexului de lux The Grand, care include operatiunile hotelului JW Marriott din Bucuresti, a vorbit despre locul sua preferat de vacanta, insula Guadelupa din Antilele Franceze.

"Cel mai frumos loc in care am fost este Guadelupa. Este o insula din Caraibe cu aproximativ 400.000 de locuitori, care face parte din Antilele Franceze. Asadar, face parte si din Uniunea Europeana, iar moneda locala este euro", a spus Aufhauser.

Trei motive pentru care merita sa vizitam aceasta insula

Plaja, palmierii si apa limpede a marii, in combinatie cu spiritul Caraibelor si flerul francez. Mai ales partea de vest a insulei, numita Basse-Terre, are intr-adevar paduri tropicale uimitoare. Cel mai mare munte este de peste 1.400 m inaltime.

Citeste articolul integral aici.

Cristian Preotu, director asociat Le Manoir - regiunea sud-vest a Frantei

Cristian Preotu, director asociat Le Manoir - regiunea sud-vest a FranteiCristian Preotu, director asociat Le Manoir, firma care a adus in Romania branduri precum Comtesse du Barry si Petit Bateau, a povestit cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa preferata de vacanta, regiunea sud-vest a Frantei.

"Destinatia preferata de vacanta, dar si profesionala este regiunea de sud-vest a Frantei care cuprinde Bordeaux, Toulouse si Biarritz", a spus Preotu.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo

Sunt mai multe, dar daca e sa le rezum la trei ar fi vinuri, castele, gastronomie.

De asemenea, merita sa mergi acolo pentru istoria, pasiunea, normalitatea si farmecul oamenilor si al locurilor.


Citeste articolul integral aici.

Alina Culcea, director general adjunct Actavis Romania - Bahamas

Alina Culcea, director general adjunct Actavis Romania - BahamasAlina Culcea, director general adjunct in cadrul filialei locale a grupului farmaceutic islandez Actavis, ne-a povestit despre destinatia sa preferata de vacanta, tara insulara americana Bahamas.

"Destinatia preferata va fi intotdeauna locul in care nu am ajuns inca. Daca ar fi insa sa mentionez un loc memorabil ca si experienta din calatoriile de pana acum, acesta ar fi Bahamas (Insula Paradisului)", a spus aceasta.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in Bahamas

Plajele cu nisip alb aproape pustii, verdele smarald al apei oceanului, seninatatea cu care localnicii traiesc fiecare moment al zilei, reconectarea cu natura. Este un loc unde te poti regasi dupa o perioada de activitate intensa.

Citeste articolul integral aici.

Alexandru Diaconu, directorul general La Redoute - Edinburgh

Alexandru Diaconu, directorul general La Redoute - EdinburghAlexandru Diaconu, directorul general al retailerul francez de imbracaminte La Redoute, si-a amintit despre destinatia sa preferata de vacanta, orasul Edinburgh din Scotia, Marea Britanie.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo

"Sunt foarte multe motive pentru care recomand o vizita in Scotia: castele, kilturi si whisky sunt primele lucruri care iti vin in minte atunci cand te gandesti la Scotia. Pentru mine Scotia este locul ideal unde pot evada din cotidian, pentru a beneficia de liniste si relaxare", a adaugat Diaconu.


Citeste articolul integral aici.

Dan Flesariu, director general Volumetric - Mont Saint Michel

Dan Flesariu, director general Volumetric - Mont Saint MichelDan Flesariu, directorul general al dezvoltatorului imobiliar Volumetric, a povestit cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa preferata de vacanta, Mont Saint Michel din Franta.

"Noi sutem fani city - breaks, iar aceasta este o destinatie excelenta pentru un week-end prelungit, fiind nevoie de 2-3 zile intregi pentru a vizita zona. Recomandarea noastra este sa mergeti cu Air France pana la Rennes, iar de acolo sa inchiriati o masina", a spus Flesariu.

Trei motive pentru a vizita locatia

"Este un loc unic in lume, unde puteti avea parte de experienta culturala (manastirea fortificata este printre cele mai vechi din Europa), aventura (locul este renumit pentru cea mai mare maree din Europa, un fenomen cu adevarat spectaculos) si romantism (burgul medieval dezvoltat in jurul manastirii si intreaga zona rurala a Normadiei radiaza romantism) in acelasi timp", a mai spus el.

Citeste articolul integral aici.

Gabriela Lungu, managing partner The Practice - Cape Town

Gabriela Lungu, managing partner The Practice - Cape TownGabriela Lungu, managing partner al The Practice, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice de pe piata locala, a povestit despre destinatia sa preferata de vacanta, orasul Cape Town din Africa de Sud.

"Calatoresc destul de mult si am foarte multe destinatii preferate – daca ma gandesc la un city-break, atunci New York-ul e orasul, daca vreau o pauza de relaxare si rasfat, atunci cu siguranta vorbesc de Bali, iar daca imi doresc o vacanta mai activa, in Patagonia a fost una dintre cele mai frumoase", a spus Lungu.

Cea mai recenta vacanta a fost in Africa de Sud si am avut parte de o experienta extraordinara in Cape Town – considerata de catre TripAdvisor destinatia de calatorie numarul 1 in lume pentru acest an, a adaugat ea.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo

"Imagini de carte postala cu munte care se varsa in ocean si apusuri de soare incredibile, un wine country fabulous la doar 30 de minute de condus, diversitate culturala", a precizat Gabriela Lungu.

Citeste articolul integral aici.

Razvan Pascu, manager ING Pensii si blogger - New York

Razvan Pascu, manager ING Pensii si blogger - New YorkRazvan Pascu, manager corporate clients in cadru ING Pensii si blogger, a povestit cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa preferata de vacanta, orasul New York.

Motivele pentru care ar trebui sa mergem acolo

"Mancarea, oamenii, tumultul strazilor, agitatia, starea de bine si increderea in sine cu care te incarci, diversitatea oamenilor, preturile bune la haine, nebunia din Times Square, musicalurile de pe Broadway", a precizat Pascu.

Citeste articolul integral aici.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos

Neculai Mihai, actionar FAN Courier - Ubud

Neculai Mihai, actionar FAN Courier - UbudNeculai Mihai, actionar FAN Courier, companie care ofera servicii de curierat, a vorbit despre locul sau preferat de vacanta, orasul Ubud din Bali (Indonezia).

"Sunt multe destinatii de vacanta care mi-au atras atentia, insa daca ar fi sa aleg unde as merge si a doua si a treia oara ar fi un orasel din Bali (Indonezia), Ubud", a spus el.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo

Autenticitatea locului si a locuitorilor, clima, terasele de orez, sarbatorile pe care le au si lucrurile simple pe care le sarbatoresc. La Ubud, in Bali exista sarbatoarea papusilor gigant. Templele lor sunt cu adevarat impresionante, iar daca simti nevoia sa continui starea de uimire, esti invitat la snorkeling.

Citeste articolul integral aici.

Alina Luiceanu, CEO-ul companiei farmaceutice Teva Romania - Peru

Alina Luiceanu, CEO-ul companiei farmaceutice Teva Romania - PeruAlina Luiceanu (foto), CEO-ul companiei farmaceutice Teva Romania, ne-a povestit despre calatoria sa pe taramul incasilor.

"As raspunde ca lumea intreaga. Imi place sa calatoresc, sa descopar, sa descifrez traditii si culturi diverse. Pentru ca trebuie sa ma opresc doar la una, aleg Peru"

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo

Misterul unei civilizatii stravechi pe care il experimentezi intalnind oamenii de azi, vestigii si diferite tipuri de peisaj si climat.

Citeste articolul integral aici.

Adrian Florea, managing partner la Trend Consult Romania - croaziera in Marea Baltica

Adrian Florea, managing partner la Trend Consult Romania - croaziera in Marea BalticaAdrian Florea, managing partner, Trend Consult Romania, companie cu activitate de training si consultanta, si trainer de peste 17 ani, a povestit cititorilor Wall-Street.ro despre vacanta sa preferanta - croaziera in Marea Baltica.

Croaziera MSC Orchestra in Marea Baltica - Copenhaga, Kiev, Stockholm, Talin, St Petersburg.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo in aceasta croaziera

- Pretul - este cel mai bun pret posibil pt cei care isi doresc o vacanta de 5 stele;
- Locurile vizitate - vezi multe orase intr-un timp scurt, te deplasezi in timp ce dormi;
- Serviciile de la bord - personalul de la bord te face sa te simti bine.

Citeste articolul integral aici.

Sursa foto: msccruises.com

Jean Istasse, director general al Sodexo Romania - Rio de Janeiro

Jean Istasse, director general al Sodexo Romania - Rio de JaneiroJean Istasse, director general al companiei Sodexo Romania, furnizor de tichete de masa, pentru cadouri, vacante, pentru cresa si tichete sociale, si-a amintit despre destinatia sa preferate de vacanta - orasul Rio de Janeiro din Brazilia.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in Rio de Janeiro

"Oameni prietenosi, plaje frumoase si mancare excelenta", a afirmat Jean Istasse.

Citeste articolul integral aici.

Gratiela Badicu, director general al Le Boutique Hotel Moxa - Berlin

Gratiela Badicu, director general al Le Boutique Hotel Moxa - BerlinGratiela Badicu, director general al Le Boutique Hotel Moxa, a povestit cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa preferate de vacanta - orasul Berlin, Germania.

"Este un oras modern, cu un stil architectural divers, un oras incarcat de istorie, cu o atitudine relaxata", a spus ea.

Trei motive pentru care ar trebui sa vizitam aceasta destinatie

Muzeele si monumentele care se gasesc la tot pasul;
Numeroasele centre culturale;
Atmosfera in stil nemtesc, si aici ma refer la traditiile si obiceiurile lor.


Citeste articolul integral aici.

Sabin Cernea, fondatorul brandului Wu Xing- Thailanda

Sabin Cernea, fondatorul brandului Wu Xing- ThailandaSabin Cernea, presedinte CSC Exim 92, compania care detine brandul Wu Xing, povesteste cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa preferata de vacanta - Thailanda.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in Thailanda

1. Oamenii;
2. Natura, locuri paradisiace;
3 . Relaxare.

Citeste aici articolul integral.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Valentin Vacarus, managing director al Godmother - Coasta de vest a SUA

Valentin Vacarus, managing director al Godmother - Coasta de vest a SUAValentin Vacarus, managing director al Godmother, agentie de comunicare full service, a povestit despre destinatia sa preferata de vacanta - Coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo

Este zona in care americanii la a treia generatie s-au retras si isi traiesc viata linistit, cu mult bun gust, cu stil si mai ales cu placere. Plaja, peisaj montan, mancarea de 5 stele, oamenii primitori si voiosi sa se imprieteneasca sunt numai cateva motive sa alegi zona pentru o vacanta.

Citeste articolul integral aici.

Sursa foto: Wikipedia

Giedre Straksaite, deputy manager Europa Group - Nida

Giedre Straksaite, deputy manager Europa Group - NidaGiedre Straksaite, deputy manager in cadrul companiei Europa Group, care detine hotelul Europa Royale Bucharest, povesteste cititorilor Wall-Street.ro despre destinatia sa preferata de vacanta - orasul Nida din Lituania.

"Am calatorit foarte mult peste tot in lume si este destul de dificil sa aleg o singura destinatie - fiecare are cate ceva special. Daca trebuie sa aleg as opta pentru perla Lituaniei - Nida, un oras in Curonian Spit, o bucata de pamant inconjurata de apele Marii Baltice de la Vest la Est", a spus ea.

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in acest loc

Peisaje care te lasa fara rasuflare (zone protejata Unesco);
Orasele de pescari;
Plajele cu nisip alb.


Citeste articolul integral aici.