Teodor Brusalis este incepand din iulie noul director executiv al Hyundai Auto Romania, preluand postul de conducere de la Dragos Magdalina, care se retrage din activitatea de import a marcii Hyundai.

Teodor Brusalis este de doi ani director comercial in cadrul Hyundai Auto Romania.

In noua sa functie, Teodor Brusalis va conduce activitatea generala de import si va coordona reteaua de retail Hyundai la nivel national, alcatuita din 40 centre de distributie.

Incepand cu anul 2010, Hyundai a demarat o puternica repozitionare a produselor sale, urmand ca pana la finalul anului in curs intreaga sa gama auto sa beneficieze de noua identitate abordata de catre producator.

Noul model Hyundai de clasa mica, i20, urmeaza a fi lansat la nivel local in a doua parte a lunii iulie, in timp ce noua generatie a renumitului SUV Santa Fe urmeaza a fi prezentat publicului local in cursul lunii octombrie.

Marca Hyundai se regaseste in clasamentul celor mai importante 5 marci de import autoturisme la nivel national, inregistrand o cota de piata de 5,7% in segmentul auto de import.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Deși unitățile Bosch funcționează cu normă întreagă, se iau în calcul scenarii
Setari Cookie-uri