Tiriac Auto a oferit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Brigada Rutiera un autoturism marca Hyundai Elantra 1,6l MPi, nivel de echipare Highway, in cadrul unui parteneriat desfasurat pe o perioada de 6 luni.

Autoturismul va fi folosit in Municipiul Bucuresti pentru activitati de prevenire a accidentelor rutiere desfasurate in cadrul campaniei “Alege viata”.

Pe langa acest suport, echipa Tiriac Auto se va implica activ in educatia elevilor, dezvoltand impreuna cu politistii de la Brigada Rutiera programe pentru actiunile ce urmeaza a avea loc in scoli.

Anul trecut, Politia din Snagov a primit un Hyundai Elantra de 1,6 litri 132 Cai Putere, pentru 6 luni, de la Dab Auto Serv, dealer Hyundai. Cu echiparea Highway, masina costa 18.000 euro cu TVA.

O alta campanie cu Politia a avut si Premium Auto, importatorul Jaguar in Romania, care a livrat Politiei Rutiere un Jaguar XFR cu motor V8 de 5 litri 510 CP, care are ca scop monitorizarea traficului rutier si sporirea sigurantei in trafic.


Sursa foto: Tiriac Auto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Politia a primit un SUV japonez pentru 3 luni