APAN Motors a inaugurat la Iasi in decembrie un centru auto pentru marcile BMW si BMW Motorrad, in urma unei investitii de 3,5 milioane euro.

Noul centru vine cu solutii precum programul BMW Advanced Body Repair si va crea 40 de locuri de munca. Pana acum regiunea era deservita de un service oficial BMW la Iasi, apartinand firmei Trado Motors. Cele mai apropiate dealership-uri erau la Braila (APAN Motors), Ploiesti (Proleasing Motors), Brasov (Contempo Cars) si Cluj (Autotransilvania).

“Obiectivul nostru este de 100 de automobile noi si 15 motociclete pentru 2015 cu perspective importante de crestere pentru urmatorii ani,” a declarat Ovidiu Biciin, executive manager APAN Motors Iasi.

Prin integrarea APAN Iasi, reteaua BMW Group Romania va include noua centre complete (dintre care unul certificat BMW M) si sase service-uri BMW, doua centre complete si trei service-uri MINI, precum si trei centre BMW Motorrad.

Grupul APAN Motors, alaturi de BMW, reprezinta in zona Braila-Galati marcile Renault, Nissan, Dacia, Fiat, Alfa, Lancia si Honda. BMW APAN Braila a incheiat 2013 cu 168 automobile BMW noi livrate la clienti, in timp ce pana in luna octombrie a acestui an au fost livrate 136 unitati.

Citeste si:
Volkswagen si Ford, la un pas de colaborare pentru masini electrice
Volkswagen si Ford, la un pas...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Modelele BMW plug-in hibrid vor trece automat in modul electric