Ce sfaturi dau miliardarii pentru a avea succes in afaceri

Oamenii de succes in general sunt foarte generosi atunci cand vine vorba de a oferi lectii din propriile experiente. Problema este insa, ca nu toata lumea pune in aplicare ceea ce acestia zic. Succesul nu vine intamplator si este nevoie de multa munca pentru a putea reusi. Iata 8 sfaturi venite din partea unora dintre cele mai celebre nume ale antreprenoriatului mondial despre cum se realizeaza succesul in afaceri.

1. Invata din greseli

„Este bine sa te bucuri de succes, dar este mult mai important sa inveti din lectiile esecului.” Acestea sunt vorbele lui Bill Gates, care a invatat sa se bucure de succes, dar si sa ia in considerare greutatile de pe urma carora a avut enorm de invatat, conform unui articol publicat pe site-ul inc.com.


2. Tine-ti clientii fericiti

„Chiar daca strategia, pozitionarea pe piata si planul pe termen lung sunt toate foarte importante pentru o companie, focuseaza-te pe vanzari individuale care sa iti satisfaca baza de clienti. Planificarea nu te ajuta la nimic atata vreme cat nu poti sa intretii firma prin vanzari” ne spune Tej Kohli, antreprenor pe piata de imobiliare si pe domeniul de software.

Citeste si:
Lecții de condus în oraș: sfaturi pentru începători
Lecții de condus în oraș:...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri