Vezi cum arata cel mai mare magazin Nike din Romania

Elmec Romania, distribuitorul autorizat al brandului Nike pe plan local, a inaugurat cel mai mare magazin Nike din Romania in centrul comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti, in urma unei investitii de 200.000 euro.

Magazinul are o suprafata de 350 de metri patrati, iar implementarea noului concept de retail, numit PS Evolution, a necesitat o investitie de aproximativ 200.000 euro, fara a include stocul de marfa.

In afara de design, care are ca sursa de inspiratie salile de sport din Statele Unite, noul concept de magazin Nike propune o impartire a zonelor de expunere a produselor - atat pentru femei, cat si pentru barbati - in functie de activitatea sportiva careia i se adreseaza si de nivelul de performanta. Astfel, magazinul are zone specifice dedicate fiecarei activitati sportive: fotbal, running, antrenament/gym, sportswear - articole de inspiratie sportiva pentru timpul liber, precum si o zona dedicata copiilor de toate varstele.

"Elmec Romania este primul distribuitor Nike care implementeaza noul concept de retail PS Evolution. Deschidem acest magazin odata cu lansarea campaniei Nike Free – Fii Liber, destinata celor care sunt pasionati de alergare si antrenament", a declarat Malina Soare, directorul de marketing al distribuitorului autorizat Nike in Romania.

Pe langa reteaua sa nationala de magazine monobrand si multibrand de fashion, in acest moment, Elmec Romania detine o retea de 22 magazine exclusive Nike, in cele mai importante orase ale tarii.

Centrul comercial Baneasa Shopping City, detinut de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, este situat in nordul Bucurestiului. In prezent, gradul de ocupare al centrului comercial este de circa 99%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri