Concernul austriac a intrat pe piata romaneasca in 2009, prin deschiderea unei sucursale intr-un sediu inchiriat, iar ulterior a investit 1,2 milioane de euro in amenajarea unui depozit si a unor spatii de birouri pe Soseaua de Centura a Bucurestiului, intre localitatile Domnesti si Bragadiru.

Depozitul avea o suprafata initiala de aproximativ 900 de metri patrati si a fost extins pana la 2.600 de metri patrati, prin constructia unei hale noi.

In primele sase luni, afacerile companiei s-au ridicat la 1,8 milioane de euro.

Citeste si:

"Cresterea fata de primele 6 luni ale lui 2010 este substantiala. Anul trecut reusisem un start bun, adunasem deja contracte de 300 de mii de euro, iar o buna parte a discutiilor demarate de noi s-au materializat in a doua jumatate a anului trecut”, declara Mariana Clontea, director general Baustoff+Metall Romania. Oficialul companiei nu a dorit sa precizeze cu cat au crescut afacerile din primul semestru fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In primul an de activitate, compania a furnizat solutii si sisteme pentru proiecte pentru Aeroportul Henri Coanda, Stadionul National, Cathedral Plazza, Glass House, Spitalul Coltea, Ansamblul Upground, Palas Mall sau Pollus Center.

Grupul austriac este prezent in 17 tari la nivel european si detine sapte unitati de productie, 88 de unitati comerciale si platforme de distributie cu peste 1.200 de angajati.