La capătul a trei ani în poziția de Director general Profi, Pawel Musial se retrage și predă conducerea actualului Vice-Președinte și Chief Operating Officer Gaetan Pacton, cu începere de la 1 octombrie 2022, transmite compania, într-un comunicat de presă.

Pawel a revenit la conducerea companiei în 2020, după o pauză de cinci ani. Numit inițial Executive Chairman, el a preluat apoi rolul de director general.

“Obiectivul meu a fost să construim un nou format de supermarket care să ofere cumpărături de proximitate, cu prețuri convenabile și calitate bună, atractiv pentru toate categoriile sociale. Rezultatele de până acum arată că obiectivul inițial a fost atins, iar echipa condusă de Gaetan Pacton în calitate de director general în exercițiu vor duce mai departe munca pe care am început-o” a declarat Pawel Musial.

Viitorul Director general, Gaetan Pacton, are peste 20 de ani de experiență în retailul alimentar din Romania, lucrând anterior la Carrefour, Univers'all și La Fourmi.

La Profi, acesta a deținut funcțiile de director operational și director de expansiune.

Conform CV-ului său, acesta a activat ca director de expansiune inclusiv pentru Carrefour, fiind responsabil pentru extinderea operațiunilor în partea de sud a României.

“Am venit în Profi și m-am alăturat acestei (...) echipe în 2011, când compania nu avea decât 83 de magazine. În ultimii 12 ani am reușit să construim rețeaua de retail alimentar cu cel mai mare număr de magazine și cu cea mai rapidă rată de creștere,” a spus Gaetan Pacton, proaspăt numitul Director general în exercițiu al Profi.

Cu peste 1,600 de magazine integrate și partener active în mai mult de 750 de localitati si 27,000 de angajati, Profi este cel mai mare angajator din România.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri