BT Asigurari, membra a grupului financiar Banca Transilvania , a anuntat ca la finalul anului 2005, in numai sase luni de la formarea acestui departament, ponderea primelor subscrise in segmentul corporate a fost de 14% din totalul subscrierilor pe companie, reprezentand 3,8 milioane de euro, depasind de 4,5 ori estimarile initiale.
Targetul de vanzari pentru anul 2006 prevede o valoare a contractelor de asigurare pe sectorul corporate in proportie de 25% din totalul primelor brute subscrise pe companie, totalul fiind estimat la valoare de 180.000.000 de lei.

In aceasta perioada, relativ scurta de timp de functionare, departamentul Corporate al BT Asigurari a confirmat, prin rezultate de exceptie, viabilitatea proiectului de constituire a unui departament specializat, dedicat clientilor corporativi - persoane juridice. Mai mult, diferentierea cu care abordeaza piata, prin ofertarea de pachete de servicii financiare integrate si personalizate, existente la nivelul Grupului Financiar Banca Transilvania - produse bancare, de investitii, leasing si asigurari - confera stabilitate parteneriatelor cu clientii.

“Argumentele cele mai importante care stau la baza estimarilor noastre sunt satisfactia clientilor si cererea tot mai mare de servicii financiare integrate. Avem deja exemple concludente in acest sens, care ne determina sa ne dezvoltam rapid pentru a putea face fata cererii”, declara Catalin Ilie, Directorul General de Vanzari al BT Asigurari.

Pe o piata extrem de dinamica si agresiva, cum este cea a asigurarilor, solutiile inovatoare pentru stabilirea de parteneriate pe termen lung sunt binevenite atat pentru asigurati, cat si pentru asiguratori. Clientii BT Asigurari considera deosebit de importanta, pentru succesul unui parteneriat pe segmentul corporate, existenta a cel putin trei factori: buna reputatie a companiei, flexibilitatea produselor si profesionalismul negociatorilor.

Departamentul Corporate al BT Asigurari a fost infiintat la jumatatea anului 2005 si se adreseaza clientilor corporativi, oferindu-le produsele financiare integrate, existente la nivelul Grupului Financiar Banca Transilvania: produse si servicii de asigurari, produse bancare, de leasing si de investitii. Reteaua Corporate are in prezent acoperire nationala, cei 50 de specialisti care o compun mentinand o comunicare directa si eficienta cu clientii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ce vrea Bursa din Londra de la IT-istii romani pe care ii angajeaza