In 2006, compania inregistrase pierderi de 7,3 milioane lei.

BT Asigurari a inregistrat o valoare a primelor brute subscrise de 273,7 milioane lei in 2007, in crestere cu 30% fata de 2006 cand inregistrase prime de 211 milioane lei.

Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Angela Toncescu, declarase la sfarsitul lui mai ca asiguratorii din Romania au inregistrat o pierdere neta de 253 milioane lei (circa 75,8 milioane euro) in 2007, care a fost al doilea an consecutiv cu un rezultat financiar negativ.

Astfel, pierderea afisata de BT Asigurari anul trecut reprezinta 42,5% din pierderea neta inregistrata in 2007 de asiguratorii din Romania.

Citeste si:

Banca Transilvania a finalizat in octombrie 2007 negocierile cu Groupama pentru vanzarea a 90% din actiunile BT Asigurari.

BT Asigurari, alaturi de Asiban si OTP Garancia - detinute de asemenea de Groupama - ar putea incepe procesul de fuziune din aceasta toamna, in conditiile in care grupul francez nu agreeaza politica multibrand.

Dupa preluarea BT Asigurari, Asiban si a subsidiarei din Romania a OTP Garancia, Groupama a ajuns la o cota de piata de peste 12%, care ar plasa compania pe locul al treilea pe piata romaneasca, dupa Vienna Insurance Group si Allianz-Tiriac.