Piata globala de tablete PC va atinge o valoare de peste 70 miliarde de dolari pana in 2014, pe masura ce veniturile acestui segment se vor dubla de la an la an si dominatia Apple se va micsora, rezulta dintr-un studiu al RBC Capital Markets.
Liderul de pe piata tabletelor PC va trebui sa ofere o combinatie de patru factori, pentru a isi pastra suprematia – experienta diferita de utilizare fata de concurenta, inovatie, valoare si ecosistem software complex si eficient, conform lui Mike Abramsky, general manager al Capital Markets. In prezent, lider autoritar al pietei este Apple.

Acesta considera de asemenea ca dominatia Apple ar putea sa nu mai dureze mult, avand in vedere suportul in crestere pe care tabletele PC cu sisteme de operare Android il primesc de la companii.

Pe de alta parte, in viitorul apropiat, mai multe companii producatoare vor iesi de pe aceasta piata, neputand sa concureze cu atatia jucatori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri