Serverele Loteriei Romane nu au functionat, sambata, intre orele 12.00 si 17.00, interval in care niciuna dintre cele 2.000 de filiale din toata tara ale companiei nu au putut elibera bilete pentru extragerile programate duminica, au declarat reprezentantii companiei, conform Mediafax.
"Avem doua servere, dintre care unul nu functiona pentru ca avea ventilatorul defect. Al doilea s-a stricat la ora 12.00 si, din acel moment, agentiile loto nu au mai putut vinde bilete pentru extragerile de duminica", a spus Sorin Constatinescu, consilier de imagine al directorului general al Loteriei Romane.

Constantinescu a precizat ca de tot ceea ce tine de servere si de mentenanta acestora se ocupa grupul grecesc Intralot si ca reprezentantii Loteriei Romane nu au acces la acestea.

"Reprezentantii firmei de mentenanta au venit la 14.30 si in jurul orei 17.00 a inceput sa functioneze unul dintre servere. Din acel moment, oamenii au putut cumpara din nou bilete", a mai spus el.

Potrivit lui Constantinescu, in cele cinci ore de inactivitate, Loteria Romana a inregistrat "pierderi insemnate", dat fiind faptul ca sambata este ziua cand vin sa cumpere bilete cei mai multi jucatori.

Nivelul pierderilor va putea fi estimat in cursul zilei de luni, a mai spus Constantinescu.

"Avem probleme cu credibilitatea si orice defectiune ne afecteaza si imaginea", a mai spus reprezentantul Loteriei Romane.

Reportul la categoria I a jocului 6/49 este in prezent de peste un milion de euro, iar la Joker, de peste 2,3 milioane de euro, in urma extragerilor de joi.

Premiul categoriei I la Loto 6/49 a fost castigat ultima data in 19 august, de catre un tanar din Targu Jiu care a obtinut astfel peste 4,5 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri