Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a introdus o oferta prin care ofera clientilor cu abonament si celor de cartele preplatite trafic nelimitat, netaxat, in cadrul aplicatiei WhatsApp, una dintre cele mai populare platforme prin care utilizatorii au posibilitatea de a face schimb gratuit de mesaje, imagini si continut audio.

Astfel, abonatii care activeaza unul dintre noile planuri tarifare din portfoliul Cosmote Free sau orice extraoptiune Connect Mobile Free sau Connect Mobile+ vor beneficia automat de trafic nelimitat in aplicatia WhatsApp, pe durata ofertei promotionale de Craciun.

Noua oferta promotionala este disponibila pentru clientii noi, pana pe 15 ianuarie 2014.

WhatsApp permite utilizatorilor sa comunice cu prietenii si familia prin trimiterea si primirea de mesaje, fotografii, mesaje voce si video. WhatsApp este compatibil cu Android, Blackberry, iPhone, Nokia si Windows Phone. Serviciul gestioneaza peste 15 miliarde de mesaje trimise intr-o zi.

„Miliarde de mesaje si fotografii sunt schimbate in fiecare zi intre utilizatorii WhatsApp din toata lumea, iar circulatia rapida a informatiei a devenit o nevoie foarte importanta pentru clientii care doresc sa impartaseasca noutatile cu familia, prietenii si colegii. Exclusivitatea pe piata locala demonstreaza ca operatorul Cosmote Romania inoveaza continuu, astfel incat clientii sa se poata bucura in totalitate de posibilitatea de a comunica in timp real oferita de tehnologie”, a declarat Mathias Hanel, director executiv comercial pentru segmentul rezidential Romania.

Citeste si:
ANCOM: traficul în rețelele telecom ar putea crește cu 50% în...
ANCOM: traficul în rețelele...

De asemenea, utilizatorii serviciilor preplatite Cosmote care activeaza in perioada promotionala extraoptiunea Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 primesc automattrafic netaxat in cadrul WhatsApp. Aditional, clientii care aleg alte extraoptiuni decat cele anterior mentionate pot beneficia de trafic nelimitat in cadrul WhatsApp prin activarea, in plus, a unei extraoptiuni Connect Mobile sau o noii extraoptiuni de sine statatoare WhatsApp, pe durata perioadei promotionale.

Cei care aleg Connect Mobile 500 MB (5 euro), Connect Mobile 750MB (6,5 euro) sau Connect Mobile 2GB (9 euro) vor primi automat trafic nelimitat si netaxat in cadrul WhatsApp, in timp ce clientii care activeaza Connect Mobile 150MB (3 euro) pot beneficia de oferta promotionala prin activarea, in plus, a noii extraoptiuni WhatsApp.

Extraoptiunea de sine statatoare WhatsApp este recurenta, iar pentru 1,5 euro credit/luna ofera trafic nelimitat in cadrul aplicatiei WhatsApp.

„Acest parteneriat ne permite sa fructificam prezenta Cosmotepe piata din Romania si sa continuam extinderea semnificativa a WhatsApp ca lider global in segmentul comunicarii mobile”, a afirmat Jan Koum, cofondator si CEO WhatsApp, Inc.

Citeste si:
Un business romanesc aduce robotii virtuali in WhatsApp
Un business romanesc aduce...

Cosmote Romania este al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu aproximativ 6,1 milioane de clienti la finalul lui septembrie anul acesta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Bitdefender va asigura SECURITATEA CIBERNETICĂ pentru toate unitățile medicale
Setari Cookie-uri