Casele de avocatura Popovici Nitu & Asociatii si Reff & Asociatii au asistat companiile CD Capital si Benevo si fondul de investitii NEPI in parteneriatul pentru dezvoltarea mall-ului Victoria City Business Center, din Bucurestii Noi.

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI), considerat cel mai activ investitor imobiliar din piata locala, a intrat pe piata centrelor comerciale din Capitala, printr-un joint venture cu dezvoltatorii mall-ului Victoria City Center, aceasta fiind cea mai recenta tranzactie de pe piata centrelor comerciale.

Canadienii de la CD Capital si Benevo au fost asistati de casa de avocatura Popovici Nitu & Asociatii, tranzactia fiind coordonata de Valentin Creata (foto), in timp ce NEPI a fost consiliat, ca si in vechile tranzactii, de Reff & Asociatii.

Dezvoltatorii au semnat acordul pe 15 noiembrie, se arata in comunicatul NEPI, dupa ce discutiile au inceput in luna martie, iar fondul sud-afircan s-a angajat sa investeasca o suma importanta in dezvoltarea proiectului promovat de Benevo si CD Capital.

Consultantii imobiliari care au asistat CD Capital si Benevo in procesul de lansare al proiecului si in parteneriatul cu NEPI au fost The Advisers/Knight Frank si Colliers.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Solutii pentru Bucuresti: Cum putem scapa de aglomeratie