Salonul Imobiliar Bucuresti

Salonul Imobiliar Bucuresti

Participă la cel mai mare târg imobiliar din România:

Organizatorii ademenesc românii cu:

  • Oportunități de investiții din țară și de peste hotare
  • Apartamente cu prețuri începând de la 36.500 de euro
  • Peste 100 de expozanți din sfera imobiliară și domenii conexe
  • Cele mai avantajoase condiții pentru creditul tău ipotecar

Program:

26-28 Aprilie - Salonul Imobiliar Bucuresti.
Vineri 12:00 - 18:00, ultima ora de acces 17:00
Sambata 10:00 - 18:00, ultima ora de acces 17:00
Duminica 10:00 - 18:00, ultima ora de acces 17:00

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock

POLI E-Fest

POLI E-Fest

În perioada 26 - 30 aprilie 2024, POLITEHNICA București vă așteaptă la cea de-a doua ediție a celui mai mare eveniment din România dedicat industriei jocurilor video, POLI E-Fest.

Mii elevi și studenți din toată lumea, amatori sau profesioniști, sunt așteptați să se confrunte pentru premiile în valoare de peste 20.000 de euro oferite în cadrul celei mai mari competiții de jocuri video din țară. Jucătorii vor avea ocazia să își pună la încercare abilitățile de gaming în cadrul a patru competiții: Counter Strike 2, LOL, EA Sports fc 24 și Brawl Stars.

Timp de cinci zile, atmosfera va fi animată de zeci de mii de spectatori, prezenți atât fizic, în Campusul POLITEHNICA București, cât și online. Toate jocurile vor fi transmise live, comentate de jucători profesioniști și promovate de invitați speciali.

Când va avea loc: 26 - 28 aprilie, POLITEHNICA București.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay

Bucharest Street Food Festival

Bucharest Street Food Festival

Pregătește-ți apetitul, cheamă-ți gașca de prietenii și hai într-o călătorie fascinantă printre aromele preparatelor stradale care au consacrat Bucureștiul în ultimii ani și au delectat papilele gurmanzilor de pretutindeni.

Zeci de food truck-uri renumite se instalează pe 27-28 aprilie în inima capitalei street food, pe Bd. Kiseleff, și își adună forțele, plitele și cele mai proaspete ingrediente pentru a-ți cuceri simțurile, cu delicii gătite la foc continuu. Atmosfera vibrantă va fi întreținută de DJ sessions de cum dăm startul și de concerte live la main stage, în fiecare seară de festival.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock

Târg de artă

Târg de artă

Nu este doar un spațiu care reunește creatori de produse artistice/artizanale, ci și un loc unde se împletesc pasiunile și perspectivele, având ca scop să micșoreze distanța dintre artiști/designeri/artizani și public.

Standul nu-ți propune, deci, doar obiecte handmade pe care să le faci cadou în locul voucherelor la x magazin, ci și un mediu propice pentru dialog și conexiune. Interacțiunea directă cu alți creativi și meșteșugari îți oferă ocazia de a descoperi povestea din spatele fiecărui obiect și de a te conecta la nivel personal cu acesta.

Când va avea loc: 27 - 28 aprilie, Echoes.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Unsplash

Bazaar pe Victoriei

Bazaar pe Victoriei

Bucureștenii sunt invitați la Bazaar pe Victoriei, ediție de la Apolla Events în cadrul căreia continuăm să susținem și să promovăm micile afaceri locale într-un cadru fresh plin de tineret. Calea Victoriei devine pietonală începând cu acest weekend și nu putem decât să vă invităm la o plimbare de primăvară cu destinația: Shopping local pentru a putea descoperi produse unice realizate cu migală de către oameni talentați.

Evenimentul se va desfășura în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, ce ne va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități nelimitate pe Calea Victoriei, o zonă extrem de circulată și iubită. Vă punem împreună la dispoziție grădina superbă, dar și interiorul de poveste pentru a ne bucura de un weekend magic.

Când va avea loc: 27 - 28 apilie, Victoria Hub.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay

Zilele Sculpturii București

Zilele Sculpturii București

Vino să descoperi fascinanta lume a sculpturii la evenimentul Zilele Sculpturii București! Îți pregătim weekenduri pline de ateliere interactive în parteneriat cu Asociația Forumul Artelor Vizuale. Fii alături de noi în fiecare zi de sâmbătă și duminică pentru a te bucura de experiențe artistice de neuitat!

Când va avea loc: 27 - 28 aprilie, Combinatul Fondului Plastic.

Detalii despre eveniment.

Sursa foto: shutterstock