Compania de consultanta pe piata de lux CPP, impreuna cu Grand Hotel Rex organizeaza in perioada 22-25 iulie conceptul de evenimente White Weekend, care cuprinde, in prima seara. o prezentare de moda semnata Vozianov, unul dintre cei mai apreciati designeri din Europa de Est ale carui creatii sunt reflectate frecvent in editiile internationale ale revistelor Vogue.

In a doua seara Paula Seling va sustine un concert live la pian urmat de un cocktail de sampanie, iar in ultima seara, se va organiza o cina festiva de tip fusion pe baza de fructe de mare.

White Weekend este disponibil la un pret de pachet in valoare de 450 euro de persoana, care incluse trei nopti de cazare cu mic dejun, acces evenimente precum si cina festiva. De asemenea, hotelul isi propune sa organizeze in mod frecvent astfel de evenimente dedicate exclusiv clientilor hotelului.

Evenimentele speciale vor fi urmate in perioada 29 Iulie - 01 August de Rex Beach Volley Tournament, o competitie de beach volei la care vor participa cei mai buni sportivi din tara.