Una dintre cele mai prestigioase institutii de perfectionare in management din Romania -CODECS - propune managerilor romani Programul Certificat Profesional in Management, destinat celor care vor sa stie mai mult, sa fie mai buni, tuturor celor ambitiosi aflati intr-o lupta continua de autodepasire si afirmare personala.
Programul este deschis atat managerilor cu diferite niveluri de pregatire, cat si non-managerilor, iar studiile universitare nu sunt obligatorii. Doua dintre cele mai importante caracteristici ale programului sunt puternica orientare spre latura practica si plasarea managerului in conditii reale de viata profesionala. Concret, Programul Certificat Profesional in Management al The Open University Business School oferit de CODECS cuprinde cursurile Management Performant, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar si Managementul Relatiilor cu Clientii.

Inscrierile au loc pana 23 septembrie 2006 la 2 din cursurile programului, disponibile pentru sesiunea noiembrie - ianuarie, respectiv Management Performant si Management Financiar. Cursul Management Performant are scopul de a ajuta cursantii de a-si perfectiona competenta manageriala invatand cum sa faca uz de instrumente si modele fundamentale in management.

Totodata, cursul Management Financiar le permite acestora sa interpreteze si sa foloseasca cu mai mare eficacitate informatiile financiare in procesul decizional. Certificatul Profesional in Management, recunoscut international, este cea mai accesibila cale catre o cariera in management, oriunde in lume, in orice companie. CODECS este unicul partener roman al The Open University din Marea Britanie pentru toate cursurile si programele universitatii britanice.

Din anul 1993, CODECS ofera pe piata romaneasca programul de MBA al The Open University Business School (OUBS), cea mai importanta facultate a OU. In cei 13 ani de la infiintare, CODECS a dezvoltat in Romania 11 Centre Regionale in principalele orase ale tarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Management »



Setari Cookie-uri