Biletele pentru concertele sustinute in Bucuresti de Joe Cocker, Patricia Kaas si trupa Megadeth vor fi vandute, joi si vineri, la un pret redus cu 25%, anunta organizatorii evenimentelor, Project Events, conform Mediafax.

Reducerea este valabila pentru toate categoriile de bilete, iar promotia se deruleaza doar joi si vineri, in magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la Libraria Mihai Eminescu.

Concertul formatiei Megadeth va avea loc pe 22 mai, la Arenele Romane din Bucuresti. Pentru acest concert, pretul intreg al unui bilet este de 100 lei, iar cu reducerea aplicata un tichet va costa 75 de lei.

Concertul Patriciei Kaas - "Kaas Chante Piaf" - va avea loc pe 23 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti. Pentru acest concert, preturile intregi pornesc de la 100 de lei si ajung pana la 350 de lei. Cu reducerea aplicata, un bilet va costa intre 75 de lei si 262 de lei.

Concertul lui Joe Cocker va avea loc pe 4 august, la Romexpo Bucuresti. Preturile biletelor pentru acest concert pornesc de la 135 de lei si ajung pana la 750 de lei, iar cu reducerea aplicata un bilet va costa intre 100 de lei si 562 de lei.

Cei ce doresc sa comande bilete online o pot face de pe www.biletoo.ro si www.blt.ro.

Sursa foto: http://www.blt.ro/bilete/patricia-kaas-661.html

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Metrorex si RATB introduc la vanzare biletul unic de calatorie