Acesta a fost anuntat oficial bordului executiv al Kanal D Romania de catre Begum Dogan, presedinte al Kanal D si vicepresedinte al Dogan Media Group.

Pavel Stanchev (foto) are 42 de ani, s-a nascut la Sofia si este licentiat in jurnalism, la Paris. In ultimii 16 ani, a ocupat diverse pozitii de conducere in cateva dintre cele mai mari companii media din lume: Ringier, Time Warner, RTL Group.

Intre 1997-2002 a fondat si condus ca general manager postul de televiziune HBO Romania, apoi a ocupat pozitia de CEO al RTL Televizia din Croatia. In ultimii 4 ani, Stanchev a fost CEO al Nova TV Bulgaria, parte a Atenna Greece. Sub conducerea sa, Nova TV a devenit a doua cea mai vizionata si profitabila televiziune din Bulgaria.

Lansat in 2007, Kanal D este un post de televiziune generalist, cu acoperire nationala, pozitionat pe entertainment, care ofera telespectatorilor un mix de programe, de la show-uri de divertisment, reality show, la seriale, filme artistice si stiri. In luna ianuarie 2009, Kanal D s-a situat pe pozitia a treia (all day, target 18-49 urban, conform GfK), intre toate statiile TV din Romania.