Pavel Stanchev a fost numit CEO (Chief Executive Officer) al Kanal D Romania, incepand cu data de 1 februarie 2009.
Acesta a fost anuntat oficial bordului executiv al Kanal D Romania de catre Begum Dogan, presedinte al Kanal D si vicepresedinte al Dogan Media Group.

Pavel Stanchev (foto) are 42 de ani, s-a nascut la Sofia si este licentiat in jurnalism, la Paris. In ultimii 16 ani, a ocupat diverse pozitii de conducere in cateva dintre cele mai mari companii media din lume: Ringier, Time Warner, RTL Group.

Intre 1997-2002 a fondat si condus ca general manager postul de televiziune HBO Romania, apoi a ocupat pozitia de CEO al RTL Televizia din Croatia. In ultimii 4 ani, Stanchev a fost CEO al Nova TV Bulgaria, parte a Atenna Greece. Sub conducerea sa, Nova TV a devenit a doua cea mai vizionata si profitabila televiziune din Bulgaria.

Lansat in 2007, Kanal D este un post de televiziune generalist, cu acoperire nationala, pozitionat pe entertainment, care ofera telespectatorilor un mix de programe, de la show-uri de divertisment, reality show, la seriale, filme artistice si stiri. In luna ianuarie 2009, Kanal D s-a situat pe pozitia a treia (all day, target 18-49 urban, conform GfK), intre toate statiile TV din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri