Fondatorul HBO Romania, numit CEO la Kanal D

Pavel Stanchev a fost numit CEO (Chief Executive Officer) al Kanal D Romania, incepand cu data de 1 februarie 2009.

Acesta a fost anuntat oficial bordului executiv al Kanal D Romania de catre Begum Dogan, presedinte al Kanal D si vicepresedinte al Dogan Media Group.

Pavel Stanchev (foto) are 42 de ani, s-a nascut la Sofia si este licentiat in jurnalism, la Paris. In ultimii 16 ani, a ocupat diverse pozitii de conducere in cateva dintre cele mai mari companii media din lume: Ringier, Time Warner, RTL Group.

Intre 1997-2002 a fondat si condus ca general manager postul de televiziune HBO Romania, apoi a ocupat pozitia de CEO al RTL Televizia din Croatia. In ultimii 4 ani, Stanchev a fost CEO al Nova TV Bulgaria, parte a Atenna Greece. Sub conducerea sa, Nova TV a devenit a doua cea mai vizionata si profitabila televiziune din Bulgaria.

Lansat in 2007, Kanal D este un post de televiziune generalist, cu acoperire nationala, pozitionat pe entertainment, care ofera telespectatorilor un mix de programe, de la show-uri de divertisment, reality show, la seriale, filme artistice si stiri. In luna ianuarie 2009, Kanal D s-a situat pe pozitia a treia (all day, target 18-49 urban, conform GfK), intre toate statiile TV din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri