Ar putea fi datorita brandului, reclamelor TV, iesirii pe piata a versiunii 4.0 a Android sau al spiritului general de sarbatori, insa, oricare ar fi motivul, cert este ca numarul de noi inscrisi pe reteaua sociala a Google a crescut vertiginos in ultima perioada, depasind un numar de 62 milioane de utilizatori, scrie Slashgear.com.
Zilnic se inscriu pe retea circa 625.000 de noi utilizatori, conform statistilor oficiale ale companiei.

Pe data de 13 iulie numarul de utilizatori Google+ atinsese 10 milioane de utilizatori, pe 1 august numarul depasea 20,5 milioane in timp ce la 1 noiembrie numarul de utilizatori Google+ era de 43 milioane.

Pe 1 ianuarie 2012 gigantul american estimeaza ca Google+ va avea circa 65,8 milioane utilizatori in timp ce la data de 2 februarie numarul lor va creste la 85,2 milioane.

Daca aceste statistici se vor adeveri, ar insemna ca o patrime din totalul numarului de persoane inscrise pe reteaua sociala americana vor intra pe Google+ in luna decembrie. Daca ritmul de crestere se va mentine, Google+ va atinge 100 de milioane de utilizatori pana pe 25 februarie 2012 si 200 de milioane pana la data de 3 august.

Pana la finalul lui 2012, reteaua sociala ar putea atinge 400 de milioane de utilizatori, nu departe de concurentul Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri