H&M a inchiriat un spatiu in zona Piata Romana, din Bucuresti, unde va deschide primul magazin stradal, au declarat, pentru wall-street.ro, surse din piata imobiliara, adaugand ca magazinul va fi deschis intr-o cladire amplasata pe bulevardul Lascar Catargiu.

Contactati de wall-street.ro, oficialii H&M au refuzat sa comenteze, spunand ca nu pot face publice astfel de informatii.

Carlos Duarte, country manager al H&M Romania, declara recent ca vor fi deschise curand si magazine stradale. “Magazinul din Unirea Shopping Center este o combinatie intre o locatie dintr-un mall si una stradala. Acesta va face trecerea pentru viitoarele magazine pe care le vom deschide. Scopul nostru este sa fim prezenti in majoritatea zonelor importante si in acest moment cautam atat locatii in centre comerciale, cat si la strada”, spunea managerul la finele lunii martie.

Citeste si:

Retailerul H&M a deschis primul magazin din Romania pe 25 martie, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni si, pana in prezent, au mai fost deschise unitatile din Unirea Shopping Center si Baneasa Shopping City.

Pe lista deschiderilor planificate pentru acest an se afla magazinele din Plaza Romania si Bucuresti Mall, care se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Primul magazin H&M din afara Bucurestiului se va deschide la Brasov, in Unirea Shopping City, pe data de 29 aprilie 2011. Alte doua magazine vor fi deschise in toamna, in mall-urile Iulius din Timisoara si Cluj-Napoca.