Catalin Scripcaru, presedintele retelei Century 21 Romania si managing partner al companiei de dezvoltare imobiliara Advanced Development, lucreaza in medie 12 ore pe zi si are cinci-sase intalniri. In acest context, pranzul devine aproape intotdeauna o masa de afaceri.

Catalin Scripcaru se trezeste in fiecare dimineata la ora 6:15 si ajunge la birou in jur de 8. Recunoaste ca este foarte matinal, insa “da vina” pe cei sase ani petrecuti in Germania, unde cele mai multe intalniri de afaceri au loc incepand cu ora 7.

“In jur de ora 7:30 iau micul dejun si, in unele zile, o duc pe Anastasia, fiica cea mare, la gradinita. De obicei, ajung la birou la ora 8 si pana la 10:30 imi verific mail-urile si vad ce trebuie sa deleg. Dupa ora 9-9:30, de cele mai multe ori, incep intalnirile”, povesteste el.

Circa 80% din timpul sau de lucru este reprezentat de intalniri. Presedintele Century 21 este adeptul intalnirilor de cel mult doua ore, ceasul si agenda fiind instrumente de lucru nelipsite.

“In sedinte, stam cu ceasul pe masa pentru ca daca nu avem un deadline riscam sa ne intindem. De asemenea, agenda este obligatorie si rareori merg la intalniri fara ea. Sunt lucruri esentiale cand incerc sa-mi planific cat mai mult din timp”, afirma managerul.

Citeste aici mai multe despre ziua lui Catalin Scripcaru de lucru.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Volkswagen ID.3 1ST este expus in weekend in mall Baneasa