Consiliul de administratie al Impact Developer & Contractor, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, a decis numirea lui Bogdan Oslobeanu in functia de director general al companiei, cu incepere din data de 1 martie 2018. Acesta il va inlocui pe Bartosz Puzdrowski, care a cerut Impact terminarea mandatului din motive personale.

Bartosz Puzdrowski isi va desfasura in continuare activitatea de sustinere a dezvoltarii Impact, in calitate de consultant extern. In conformitate cu actul constitutiv al companiei, numirea a fost realizata pentru un mandat de 4 ani, pana la data de 28 februarie 2022. Bogdan Oslobeanu (foto) a acceptat numirea si va prelua pozitia de director general adjunct pentru perioada 22 ianuarie - 28 februarie 2018, iar incepand cu data de 1 martie 2018, va prelua functia de director general.

Bogdan Oslobeanu are o experienta de 19 ani in domeniul financiar, al managementului de proiecte industriale si al derularii de proiecte de dezvoltare, lucrand anterior pentru Ernst&Young si KazMunayGas. Este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti.

"Principalele obiective pe care mi le propun in cadrul mandatului meu sunt dezvoltarea proiectelor rezidentiale existente, Greenfield Baneasa si Luxuria Domenii Residence, care au un potential ridicat in Bucuresti. Pe termen lung, imi doresc consolidarea pozitiei Impact de lider pe piata rezidentiala din Romania, lucru realizabil prin adaptarea continua a strategiei de business la conditiile pietei, orientarea catre nevoile specifice ale clientilor si mentinerea standardului ridicat de calitate care defineste proiectele companiei", a declarat Bogdan Oslobeanu.

Impact a dezvoltat in 26 de ani de activitate 16 ansambluri rezidentiale in Bucuresti si la nivel national, insumand peste 400.000 de metri patrati construiti si 4.000 de unitati livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Baneasa, demarat in 2007, unde pana in prezent au fost construite 2.346 apartamente, lucrarile de constructie pentru inca 192 apartamente urmand a fi incepute in acest trimestru.

In noiembrie anul trecut Impact a lansat ansamblul rezidential Luxuria Domenii Residence, situat in zona de nord a capitalei, intre Bulevardul Expozitiei si strada Aviator Popisteanu. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, achizitionat cu suma de 12,5 milioane de euro.

Lucrarile pentru prima faza a ansamblului urmeaza sa fie demarate in luna februarie a acestui an, iar primele patru blocuri vor fi construite pana in iulie 2019. Intregul ansamblu va fi finalizat in iunie 2020, iar investitia totala se ridica la aproximativ 68 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri