One United Properties, dezvoltator de prorpietati premium din Capitala, a primit autorizatia de constructie a proiectului rezidential Neo Timpuri Noi, imobil cu functiune mixta, comert si locuire (S+P+8 etaje). Situat pe un teren intravilan de 3.835 mp, in sectorul trei al Capitalei, Neo Timpuri Noi va avea 8 etaje: 108 unitati locative (65 apartamente de 2 camere, 31 apartamente de 3 camere, 12 apartamente de 4 camere), spatii comerciale si parcare subterana si exterioara supraetajata.

One United Properties arata ca a inceput deja lucrarile la acest complex, care "va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de o inalta calitate, la care se adauga avantajele cladirilor verzi, pentru care One United Properties a inceput deja demersurile de certificare Green Homes".

Proiectul de apartamente este dezvoltat prin intermediul diviziei NEO a One United Properties, care are ca focus proiecte rezidentiale exclusiviste de dimensiune mai mica decat ansamblurile dezvoltate sub brandul One, precum cladiri de blocuri cu 4-8 etaje sau constructii pe suprafete de teren de 2.000-3.000 de metri patrati.

Divizia de real estate NEO a fost infiintata in luna august a anului 2018 si are deja achizitionate primele trei locatii: NEO Floreasca Lake, NEO Timpuri Noi si NEO Mamaia. NEO Mamaia a primit deja autorizatiile de contruire, iar in octombrie anul trecut au inceput lucrarile pe santier, iar la inceputul acestui an va ajunge la cota 0.

Citeste si:
London Partners finalizeaza Soho Unirii: 70% din apartamente vandute
London Partners finalizeaza...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
One united are plan alte 180 de locuinte, printr-o noua divizie