Nimrod Zvik (foto) s-a nascut la Tel Aviv, unde a studiat marketingul, managementul si psihologia. A lucrat la proiectul West Park Residential, cu 1.500 de unitati si a fost responsabil pentru pregatirea proiectului UpTown, cu 252 de unitati, pe care Seven Hills il va dezvolta la Ploiesti.

Planul de dezvoltare pentru Romania Invest cuprinde , printre altele, colaborarea cu mai multe companii din real estate si achizitionarea a peste 40% din apartamentele unui complex rezidential.

“Romania Invest s-a concentrat pana acum pe etapa de investitii. Acum este timpul sa incepem sa vindem, asa ca avem nevoie de un department de vanzari. Ideile de marketing ale lui Nimrod sunt foarte apropiate de ale mele ", a declarat Bjorn Hauge, Country Manager pentru Romania Invest AS.

Citeste si:

Nimrod Zvik vede aceasta mutare ca pe un pas inainte si ca pe o apropiere mai mare de stilul sau de lucru.

„Am simtit nevoia sa-mi dezvolt cariera, sa invat lucruri noi, sa pot pune in aplicare idei de marketing mai indraznete si mai non-conformiste si sunt convins ca am gasit locul potrivit in care sa pot face asta”, a explicat Nimrod Zvik.

Romania Invest este o companie inregistrata la registrul Comertului din Norvegia, formata in ianuarie 2006. Compania are un portofoliu de peste115 milioane de euro, conform raportului de evaluare realizat de compania de consultanta imobiliara King Sturge.