Centrul comercial AFI Palace Cotroceni, amplasat la intersectia bulevardelor Vasile Milea si Timisoara, a anuntat ca a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 19 milioane euro in luna decembrie 2009, in urma inchirierii spatiilor comerciale.

Cifra de afaceri totala inregistrata reprezinta o medie de aproximativ 260 euro/ mp. Calculul a fost realizat luand in considerare coeficientul de ocupare de 95% din aria rezervata magazinelor si include ancorele Real Hypermarket, Cinema City si C&A.

“Decembrie a fost o luna care ne-a depasit cu mult asteptarile. Chiar daca a fost o luna speciala din punctul de vedere al apetitului de consum al vizitatorilor, a stabilit directii viitoare in ceea ce priveste businessul nostru”, a declarat Israel Visel (foto), manager al mall-ului AFI Palace Cotroceni.

Pe parcursul aceleiasi luni, traficul mediu din timpul saptamanii a atins un nivel zilnic de 75.000 – 85.000 vizitatori, in timpul week-endului inregistrandu-se aproximativ 100.000 de vizitatori pe zi. Recordul de trafic a fost inregistrat pe 2 ianuarie 2010, cand mall-ul a primit peste 120.000 vizitatori.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de 76.000 mp si a necesitat o investitie totala de 300 milioane de euro, fiind dezvoltat de AFI Europe, parte a grupului Africa Israel. Proiectul include 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania si un patinoar de aproximativ 1.000 mp.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Taxify ofera curse gratuite pentru femei de 8 martie