Reteaua de mall-uri Iulius Group, detinuta de omul de afaceri Iulian Dascalu, si retailerul suedez de fashion H&M au semnat un parteneriat pentru a deschide trei magazine in centrele comerciale Iulius Mall din orasele Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

„Compania Iulius Group anunta parteneriatul cu retailerul suedez H&M pentru deschiderea a trei magazine in cadrul ansamblului urbanistic Palas din centrul Iasului, in Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj”, se arata in comunicatul Iulius Group.

Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu (foto), iar in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca. Omul de afaceri iesean este considerat cel mai mare proprietar de mall-uri, detinand prin intermediul companiei Iulius Group o suprafata construita de 426.346 mp de spatii comerciale.

Recent, retailerul suedez de imbracaminte H&M si cel francez de articole sportive Decathlon au anuntat ca vor deschide in anul 2011 cate un magazin in mall-ul Polus Center Constanta, redenumit Maritimo Shopping Center, detinut de grupul austriac Immofinanz.

Citeste si
Cel mai mare proprietar de mall-uri va incasa 10 mil. euro/an din chiriile Palas Iasi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Immofinanz, venituri din chirii 25.8 mil. euro, la 6 luni