O tanara din Iasi a ajuns, vineri, la spital, cu arsuri de gradul intai pe nouazeci la suta din suprafata corpului, dupa ce a adormit la plaja. Ea a fost transportata cu ambulanta la Spitalului ”Sfantul Spiridon” din Iasi si este internata in Sectia de Arsi si Clinica Reparatorie.

O tanara de 23 de ani s-a dus, vineri, la complexul Baile Nicolina din Iasi pentru a face plaja, insa a adormit, in conditiile in care efectele razelor solare erau putenice. Intrucat s-a simtit rau, tanara a fost dusa cu ambulanta la Spitalul ”Sfantul Spiridon” din Iasi, informeaza News.ro.

Medicul Diana Cimpoesu, coordonatorul UPU-SMURD Iasi, a declarat ca tanara a suferit arsuri de gradul intai pe nouazeci la suta din suprafata corpului si a fost internata in Sectia de Arsi si Clinica Reparatorie din cadrul aceleiasi unitati medicale. Medicii ieseni recomanda evitarea expunerii la soare intre orele 11.00 si 18.00.

Primaria Iasi a decis ca sambata, in conditii de cod rosu in municpiu, sa fie instalate cinci corturi dotate cu aer conditionat in mai multe puncte din oras. Totodata, s-a decis ca fantanile arteziene sa functioneze si pe parcursul noptii. Meteorologii au anuntat ca sambata, la Iasi, se vor inregistra 39 de grade la umbra.

Citeste si:
Mango a deschis primul magazin in regiunea nord-est a Romaniei
Mango a deschis primul...
Sursa foto: Pixabay.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Samsarii durerii: afaceri pe spatele victimelor din accidente auto