Sindicalistii de la Dacia vor organiza un miting de protest la Mioveni, pe data de 7 noiembrie, nemultumit de scaderea salariilor prin transferul contributiilor sociale la angajat.

Sindicalistii de la Autoturisme Dacia sunt ingrijorati de faptul ca, incepand din 2018, salariile ar putea sa scada ca urmare a transferului taxelor si impozitelor de la angajator la angajat. De asemenea, oamenii vor protesta impotriva "tergiversarii demararii constructiei autostrazii Pitesti -Sibiu", vitala pentru industria auto din Romania. Nu in ultimul rand, sindicalistii sunt nemultumiti de deciziile luate de "guvernul tradator al intereselor" romanilor.

"Este vital pentru viitorul nostru si al copiilor nostri sa-i determinam pe guvernanti sa renunte la planurile criminale de a ne lua banii", a transmis liderul sindicatului, Nicolae Pavelescu.

Foto: Facebook

Trecerea contributiilor CAS si CASS in sarcina angajatilor de la 1 ianuarie 2018, idee vehiculata tot mai des de autoritati, ii face pe angajatii romani sa se astepte la o scadere a salariilor nete. Cei mai multi romani cred ca nu vor fi ajutati de companiile pentru care lucreaza sa recupereze diminuarea estimata de 14% a salariului net.

Citeste si: Care sunt cele mai nocive schimbari fiscale anuntate de Guvern?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri