Zapada a luat cu asalt Bucurestiul, pentru capitala tarii fiind emis si un cod portocaliu de catre meteorologi pentru lapovita, ninsoare si vant.

Dupa o noapte de ninsoare in care vantul a batut cu 80 de kilometri pe ora, doborand mai multi copaci pe masini, smulgand acoperisuri si bucati de tencuiala, Bucurestiul pare un imens covor de zapada, cu masini acoperite aproape in totalitate prin parcari si pietoni care aleg sa mearga pe sosea, decat sa se aventureze prin troienele de pe trotuare.

In tara, este afectata circulatia rutiera pe autostrada A2 pe tronsonul Bucuresti - Fetesti, pe 20 de segmente de drumuri nationale (DN 2D, DN 21, DN 2B - Braila, DN 1H - Bihor, DN 1A - Brasov, DN 21, DN 3, DN 31, DN 3A - Calarasi, DN 24D - Galati, DN 12C, DN 13B - Harghita, DN 2C, DN 21A, DN 2A - Ialomita, DN 1A, DN 1B, DN 71 - Prahova, DN 23B, DN 2 - Vrancea), pe 6 drumuri judetene (DJ 203, DJ 211 - Braila, DJ 608A - Caras-Severin, DJ 251, DJ 242A - Galati si DJ 685 - Hunedoara) si pe un drum comunal (DC 134 - Cota 1400), potrivit unei postari pe pagina de Facebook a DSU.

Este in continuare inchisa circulatia rutiera pe toate categoriile de drumuri de la nivelul judetelor Braila, Buzau, Ialomita si Tulcea pana la iesirea de sub avertizarea cod rosu, precizeaza sursa citata.

Traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna pe aeroporturile din zonele aflate sub avertizare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri