Ryanair lanseaza o oferta de bilete ieftine de avion pana la miezul noptii (19 ianuarie), din Bucuresti catre 7 destinatii, pentru zboruri in perioada februarie-aprilie. Vezi oferta actuala la zboruri prin Ryanair.

Zborurile pot fi din Bucuresti catre Berlin, Atena, Milano, Roma, Sicilia, Timisoara sau Madrid.

Ryanair a anuntat un record al rezervarilor in avans pentru rutele din calendarul vara 2017 Bucuresti, care include o noua ruta catre Palermo (3 zboruri pe saptamana), trei noi servicii catre Berlin (12 zboruri pe saptamana), Bristol (2 zboruri pe saptamana) si Timisoara (2 zboruri pe zi), si mai multe zboruri catre Bruxelles, Dublin si Milano.

"Pentru a sarbatori rezervarile noastre record pe rutele noastre disponibile in Calendarul Vara 2017 Bucuresti, oferim tarife de la doar 9,99 euro pentru calatorii in februarie – aprilie, care sunt disponibile pentru rezervari pana Joi (19 ianuarie)", a declarat Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer, Ryanair.

In total, vor fi 13 rute din Bucuresti, 104 zboruri saptamanale, 1,9 milioane de clienti.

Ryanair se asteapta la o crestere de 35% in Romania anul acesta

Anul acesta (an fiscal 2018), Ryanair se asteapta la o crestere de 35% a traficului pe piata din Romania, la peste 2,55 milioane de pasageri, avand 10 noi zboruri si 23 de rute de pe 4 aeroporturi (Bucuresti, Timisoara, Oradea si Craiova)

Potrivit Ryanair, 40% din pasageri sunt turisti, cetateni straini. In 2016, compania a adus cu 10% mai multi turisti in Romania.

Rynair s-a extins puternic in Europa si implicit in Romania, atat prin introducerea curselor externe, cat si a celor interne (intre Bucuresti si Timisoara) anul trecut.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, opereaza peste 700 de rute si zboara catre 200 de destinatii in Europa si Africa (Maroc), cu preturi de la cativa euro atat pe rute interne, cat si pe rute externe. Ryanair s-a extins puternic in Romania anul trecut, nu doar prin lansarea de noi zboruri catre Europa, ci si prin introducerea de curse interne.

Urmareste si compara oferta actualizata in timp real la bilete de avion prin Ryanair.

Sursa foto: Senohrabek / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri