Chef Foa si Flavours au deschis cea de-a 5-a locatie Stradale, in urma unei investitii de 500.000 euro. Restaurantul promoveaza conceptele de street food si live cooking.

Noua locatie aflata in portofoliul lui Chef Foa si Flavours se afla la parterul primei cladiri din Oregon Park si a fost deschisa in urma unor lucrari de amenajare ce au durat peste 5 luni. Restaurantul are o capacitate de 200 locuri si o suprafata de 500 mp, fiind deservit de catre o echipa de 20 de persoane.

“Cand am deschis primul Stradale din Bucuresti am sperat ca lumea se va indragosti de conceptul de street food si ma bucur sa vad in fiecare zi din ce in ce mai multi oameni incantati de acest curent. Am vrut ca Stradale sa fie un loc in care vii cu drag pentru mic dejun sau pentru lunch", a declarat Chef Foa.

Cei care calca pragul Stradale Oregon au parte de sesiuni de live cooking si pot gusta din peste 30 de feluri de mancare, de la salate si supe, la diferite tipuri de gratar si dulciuri. Locatia are un grill Robata si un cuptor Tandoor in care se prepara zilnic paine naan proaspata, un diferentiator fata de locurile unde produsele de panificatie sunt congelate si incalzite. In plus, noul Stradale are un corner dedicat gustarilor si micului dejun, aprovizionat in fiecare zi cu sandwich-uri, cafea si ceai.

Designul pastreaza linia industriala a celorlalte locatii, dar de aceasta data detaliile de lemn si metal se imbina cu pete puternice de culoare si ilustratii ce aminstesc de street art. Punctele centrale de atractie sunt canapelele turcoaz si containerul vopsit. Noua locatie Stradale este creata pentru tinerii pasionati de tehnologie si ofera diferite metode de petrecere a timpului liber: jocuri de perspicacitate integrate in blaturile meselor.

Stradale Oregon poate servi de asemenea ca spatiu de evenimente, fie private, fie corporate. Stradale Oregon este cea de-a 5-a locatie din portofoliul lui Chef Foa si Flavours, dupa Stradale din Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale (din cadrul Scolii Americane) si Stradale for Avenor.

Florin Scripca (Chef Foa) este unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania. Cu o experienta de peste 16 ani in bucatarie, Chef Foa este Executive Chef pentru Flavours si isi pune amprenta asupra evenimentelor organizate de catre companie, precum si pe meniurile zilnice din locatiile operate de catre Flavours. Chef Foa a facut parte din echipa locala de jurati a Masterchef si este ambasadorul curentului street food in Romania.

Flavours a fost fondat in 2002 si activeaza in trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant si operator de food court. In plus, compania a lansat brand-ul propriu Stradale, un restaurant ce promoveaza conceptul de street food si a creat Night Market by Chef Foa – primul night market cu live cooking din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri