Abis Studio, companie specializata in productia publicitara si de film, atrage din partea lui Radu Apostolescu, antreprenor local si cofondator al retailerului online eMag.ro, “o investitie importanta” pentru proiecte noi de dezvoltare. Suma tranzactiei este confidentiala insa, cu 45% din companie, Apostolescu devine actionar principal in cadrul firmei.

“In industria de publicitate si cinematografica, jucatorii din piata au asteptari din ce in ce mai mari in ceea ce priveste calitatea si creativitatea executiilor. Abis Studio a revolutionat in multe randuri piata cu productii spectaculoase si are si echipa si know-how-ul cu care sa surprinda in continuare. Ma bucur cu atat mai mult sa ma alatur companiei, mai ales ca aceasta activeaza in zonele in care eu cred cel mai mult, acelea de comunicare si imagine imbinate cu tehnologii de varf”, declara Radu Apostolescu.

Abis Studio, companie infiintata de Gabi Antal si Adriana Ionica, are o experienta de peste 18 ani in furnizarea de servicii in productia de advertising si film pentru piata locala si internationala. Partenerii traditionali ai Abis Studio sunt marile agentii de publicitate cu care compania a dezvoltat proiecte inca de la infiintare.

In cinematografie, prima productie Abis Studio este Domnisoara Christina (2013), film recompensat cu 3 trofee la Gala Premiilor Gopo. Abis Studio furnizeaza servicii de post-productie pentru numeroase productii romanesti si internationale, printre cele realizate numarandu-se si filmele romanesti premiate la Cannes in 2007 si Berlin in 2013.

“Aceasta investitie este o etapa extrem de importanta si un semn de incredere pentru Abis Studio. Finantarea va sustine dezvoltarea companiei in perioada imediat urmatoare prin achizitii de echipamente si tehnologii noi precum si cresterea echipei, urmarindu-se diversificarea serviciilor oferite”, mentioneaza Gabriel Antal, fondator si director general Abis Studio.

In prezent, actionari in cadrul companiei sunt Radu Apostolescu (45%), Gabriel Antal (40%) si Adriana Ionica (15%). Structura de management si organigrama Abis Studio vor ramane aceleasi, iar Radu Apostolescu se va implica in strategia companiei la nivel de consiliu de administratie, fara a detine o functie executiva.

Radu Apostolescu a plecat din business-ul eMag in iunie anul curent, el fiind de altfel si ultimul cofondator al companiei care a parasit business-ul condus in prezent de Iulian Stanciu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri