In cadrul sondajului „Cele mai bune masini in 2006" organizat de „auto motor und sport" aproximativ 100.000 de cititori au ales cele mai bune masini ale anului. in categoria „Cel mai bun van" Multivan a ocupat din nou primul loc, la mare distanta de competitori.

Volkswagen Multivan se bucura de o popularitate in crestere in segmentul in expansiune al autovehiculelor comerciale de transport persoane. De la schimbarea de generatii din urma cu trei ani, Multivan ocupa pentru a treia oara consecutiv primul loc in preferintele cititorilor „auto motor und sport".

Astfel, 27,7% considera  Volkswagen Multivan cel mai bun auotvehicul comercial de pe piata. si asta in cel mai clar mod posibil: pentru a doua oara in aceasta pozitie, cele 14% din voturile obtinute de model reprezinta jumatate din numarul voturilor atrase de castigator. „Cei 50 de ani de experienta  s-au dovedit imbatabili", a spus redactorul sef al „auto motor un sport”, Bernd Ostmann. Acest rezultat extraordinar este confirmat de  succesul de piata inregistrat in Germania. „intre timp, fiecare a cincea limuzina de mari dimensiuni vanduta in Germania este un Multivan. Dorim sa continuam acest succes si in viitor", afirma Bernd Wiedemann, purtator de cuvant al consiliului director Volkswagen Auovehicule Comerciale.

Povestea de succes pentru Volkswagen Multivan a inceput in 1985, la International Motor Show (IAA) de la Frankfurt. Vehicul multifunctional cu mai mult destinatii, Multivan a fost lansat dupa o perioada de dezvoltare ce s-a intins pe parcursul unui an, interval in care Volkswagen a vorbit oficial doar ca despre un studiu. Perioada de incercare a nou-venitului a fost primita atat de bine de public incat vehiculul a intrat in productie un an mai tarziu. Dezvoltarea modelului Multivan a avut ca intentie realizarea unei legături intre un Kombi si Caravelle. Ca al treilea vehicul in triungiul tehnologic, pozitia pe care o ocupă Multivan este aceea a unei masini cu proprietăati multiple, o combinatie intre transporter de persoane si caravană de vacantă. si-a conservat aceste calitati timp de peste douazeci de ani si pe parcursul a trei generatii de autovehicule, mai mult, rafinandu-le si optimizandu-le continuu.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Patrascanu, FAN Courier: Business-urile clasice ar putea sa dispara